Πετυχημένη ημερίδα για Τουρισμό και τοπικά προϊόντα στην Αγιά


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 600 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συνεπιχειρείν στην Αγιά», στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου “Τοπικό σχέδιο για την απασχόληση προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας της Αγιάς”, διοργάνωσε  την Παρασκευή 12/6/15 στις 18:00, Ημερίδα με θέμα «Τοπικά Προϊόντα, Τουρισμός στην Αγιά», στο Πολιτιστικό Κέντρο “Χρυσαλλίδα”, οδός Μεταξοχωρίου 43 στην Αγιά (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Την ημερίδα  χαιρέτησε  η Αντιδήμαρχος Αγιάς, κ. Χριστίνα Γιαννουλέα, η οποία  έκανε και μία σύντομη παρουσίαση των δράσεων και των αποτελεσμάτων του έργου της Α.Σ.

images

Ο κ. Αντώνης Βούρτσης Σύμβουλος Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας,  STRATIS ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕ παρουσίασε την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Αγιά». Στη συνέχεια ο Γεωπόνος κ. Γιάννης Περουλάκης μίλησε για τα τοπικά προϊόντα  και πιστοποιήσεις.

Ο  κ. Νίκος Ντάγκας Επιχειρηματίας με θέμα «Ο τρόπος λειτουργίας του Δικτύου επιχειρήσεων Ολύμπου-Κισσάβου (ΟΛΚΙΣ)».Τέλος ο κ. Αντώνης Κολυβόπουλος, Διαχειριστής Εταιρίας Μεσόγειος Γη Μον. ΙΚΕ ανέλυσε το Branding Αγροτικών Προϊόντων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κοινωνική επιχείρηση παραγωγής και διάθεσης τοπικών προϊόντων «Αγιά», η οποία δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Α.Σ.  Την επόμενη μέρα της ημερίδας η κοινωνική επιχείρηση με τα προϊόντα της συμμετείχε  στην καθιερωμένη Γιορτή του Κερασιού που πραγματοποιήθηκε στο Μεταξοχώρι Αγιάς.

http://www.thessaliatv.gr