Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Έκθεση «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΩ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» στις 15-18/05/2019


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η έκθεση «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΩ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 15 Μαΐου έως το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στην αίθουσα του Σταθμού του Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη και προβολή, καλλιτεχνικών, πολιτιστικών και παραδοσιακών στοιχείων μέσα από έργα καλλιτεχνών και φορέων της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο).

H «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΩ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» θα επιχειρήσει να προβάλει το πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι και να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για το ρόλο του πολιτισμού και την έννοια της Κοινωνικής Οικονομίας.

Η Έκθεση διοργανώνεται από τον φορέα ΑΘΗΝΑ ΕΡΓΑΝΗ {Σωματείο Εικαστικοί Καλλιτέχνες Χειροτέχνες}

Επιδιώκεται να περιληφθούν στην έκθεση Σύλλογοι και φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο)με το μεγαλύτερο δυνατό εύρος δραστηριοτήτων, που αφορούν καλλιτεχνικά και εικαστικά έργα, στην παραγωγή προϊόντων και στην παροχή υπηρεσιών.

Θα υπάρχουν περίπτερα με διαστάσεις 2,50μ.επί 2,50μ βάθος, και 2,00μ.επί2,50μ βάθος, το κάθε περίπτερο θα περιλαμβάνει 1 τραπέζι, 2 καρέκλες, φωτισμό περιπτέρου, 1 πρίζα με παροχή 500W και πινακίδα με την επωνυμία του εκθέτη).

Στο μέσο της αίθουσας θα υπάρχει ένας χώρος (meeting point) για την συμμετοχή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών , χώρος για την διεξαγωγή παρουσιάσεων, ενημερώσεων και workshops εικαστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου.

Τα έξοδα λειτουργίας της έκθεσης, δηλαδή τα κόστη της διαρρύθμισης της αίθουσας, του βασικού εξοπλισμού των περιπτέρων, της ασφάλισης και της προβολής της έκθεσης, θα καλυφθούν από την κόστος συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής για το μεν 2,5μ. επί 2,5μ.,ανέρχεται στο ποσό των 125 ευρώ, και το 2,00μ.επί 2,5μ. ανέρχεται στο ποσό των 100 ευρώ. (50€/μέτρο)

Κάθε άλλο έξοδο βαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, όπως έξοδα μεταφοράς, διαμονής, αμοιβές προσωπικού ή έξτρα εξοπλισμός περιπτέρων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, σε πρώτη φάση να δηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στην έκθεση συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα και αποστέλλοντας email στην διεύθυνση: athina.ergani@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2019 στις 12μμ

Η διάθεση του χώρου πολλαπλών χρήσεων του Σταθμού Σύνταγμα αποτελεί ευγενική προσφορά της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. για την διενέργεια της έκθεσης.

Για την Διοργάνωση:
Τηλ Επικοινωνίας:
Μαριάννα Αρετάκη 6989615391
Κλεπετούνα Μαρία: 6978214515 (5μ.μ-9μ.μ.)