Πρόσκληση – Εκδήλωση “Βρες τη θέση σου στην αγορά εργασίας” από το HAEC και το Look4studies‏‎


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνεις με ευχαρίστηση; Για ποιο πράγμα σου δίνουν συγχαρητήρια; Εσύ θα προσλάμβανες τον εαυτό σου;

Αν είσαι φοιτητής, απόφοιτος, βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας ή ενδιαφέρεσαι να ενημερωθείς για τις τάσεις και τις προοπτικές στην αγορά εργασίας, τότε μη χάσεις την εσπερίδα που διοργανώνουν το Γραφείο Προσωπικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και το Look4Studies.com, το 1ο site για σπουδές στην Ελλάδα, στις 30 Ιουνίου 2015, με θέμα:

Βρείτε τη θέση σας στην αγορά εργασίας:
Πώς να συνδυάσετε τα δυνατά σας σημεία και
τους επαγγελματικούς σας στόχους με τις νέες ευκαιρίες απασχόλησης
images
Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, 18:00 – 21:00
Hellenic American College
Μασσαλίας 22, Αθήνα (8ος όροφος)
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχεις τη δυνατότητα να συνομιλήσεις με πάνελ καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού όπως τη Δρ. Βενετία Κουσία, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο, Manpower Greece, την κ. Μάρθα Μυλωνά, Πρόεδρο του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και τον κ. Σεραφείμ Καραΐσκο, Director, Executive Search & Selection, ICAP.

Θα ακολουθήσει διαδραστικό εργαστήριο από τη Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα, Διευθύντρια του Γραφείου Προσωπικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας του Hellenic American College, για τα ταλέντα και τα δυνατά σου σημεία με στόχο να συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να τα αξιοποιήσεις για την επαγγελματική σου ανάπτυξη και επιτυχία.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά.
Eίσοδος ελεύθερη
Δήλωση συμμετοχής