Πρόσκληση σε δράση από την ΚοινΣΕπ 5εντε Ελάτε να μαζέψουμε κάστανα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Το φθινόπωρο έχει προχωρήσει και η φύση είναι στα καλύτερά της. Τα φύλλα πριν πέσουν από τα δέντρα έχουν αποκτήσει τα πιο ζωηρά χρώματα. Οι καστανιές, παρά την καλοκαιρινή ξηρασία, επωφελήθηκαν από τις πρόσφατες βροχές και φιλότιμα μας έδωσαν για μια ακόμη φορά τον νόστιμο καρπό τους. Η 5ΕΝΤΕ λοιπόν σας προσκαλεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου σε μια όμορφη εκδρομή στα Άνω Δολιανά.

Στις 10 το πρωί θα συναντηθούμε στο «Ονειρολόγιο» και θα περπατήσουμε για 45 λεπτά για να φτάσουμε σε ένα ιδιόκτητο κτήμα με καστανιές. Εκεί θα μαζέψουμε κάστανα ( όσα θέλετε και όσα μπορεί ο καθένας να κουβαλήσει), τα οποία θα πάρετε μαζί σας.

Παράλληλα θα κάνουμε και ένα χαλαρό πρόγραμμα τοξοβολίας. Στο τέλος, και για να τηρήσουμε την παράδοση, θα σας προσφέρουμε κολατσιό με εκλεκτά ντόπια προϊόντα και, φυσικά, παγωμένο τσιπουράκι.

Κόστος συμμετοχής: 10 Ευρώ το άτομο (*Και επειδή σας θέλουμε με τα πιτσιρίκια σας, για τα παιδιά δεν θα υπάρχει καμιά χρέωση.) Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6972-692480 ή στο email: info@5ente.com