Σεμινάριο μανιταρογνωσίας από την ΚοινΣΕπ Άνδρου


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου διοργανώνει διήμερο σεμινάριο μανιτοκαλλιέργειας και μανιταρογνωσίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου.

Wooden background board

Το Σάββατο, από τις 9 το πρωί έως τις 3το μεσημέρι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να να κατασκευάσουν μανιταροσακούλα αφού ενημερωθούν εκτενώς για την καλλιέργεια και τη συλλογή μανιταριών από τους εισηγητές του σεμιναρίου, τον Διδάκτορα του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών Ηλία Πολέμη και τον Υπ. Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργο Κουτρωτσιο.

Την Κυριακή θα ακολουθήσει εξόρμηση στο βουνό για τη συλλογή και την ταυτοποίηση των μανιταριών.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί υποστηρικτικό και ενημερωτικό υλικό.

Το κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα ανέρχεται σε 20 ευρώ, ενώ για τους ανέργους προβλέπεται έκπτωση 50% με την υπόδειξη της κάρτας ανεργίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 6947152099.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.