Σε πλήρη λειτουργία ο πρώτος και μοναδικός κατάλογος αφιερωμένος στην παρουσίαση των ΚοινΣΕπ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Είναι ο πρώτος και μοναδικός κατάλογος αφιερωμένος στην παρουσίαση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων του νόμου 4019/11 και φιλοξενούμε πάνω από 200 ΚοινΣΕπ με τις δράσεις τους και τις πληροφορίες επικοινωνίας από όλη την Ελλάδα.

Μέσα από το περιβάλλον αυτό μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα και να βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε σε όλη την Ελλάδα, οι τρόποι αναζήτησης είναι πολλοί όπως …

Αναζήτηση ανά περιφέρεια όπως μπορείτε δείτε στο Menu ακριβώς από πάνω, επίσης μπορείτε να ανατρέξετε στην παρουσίαση ανά κατηγορία η ανά πόλη από το Menu στην δεξιά πλευρά, επίσης υπάρχει και η αναζήτηση με λέξη κλειδί στην δεξιά πλευρά στο κάτω menu, ακόμα μπορείτε να ανατρέξετε στην ολοκληρωμένη παρουσίαση που περιλαμβάνει όλες τις ΚοινΣΕπ από το Menu με το αντίστοιχο κείμενο.

Επίσης στο Widget Αλλες ΚοινΣΕπ να δείτε με κάθε νέα φόρτωση της σελίδας νέες ΚοινΣΕπ παρουσιάζονται εκεί. Στο menu στην πάνω πλευρά βρείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ΚοινΣΕπ, πληροφορίες για την σχεδιαζόμενη Ομοσπονδία, τις Έρευνες που είναι σε εξέλιξη και τηνΔικτύωση που έχει μεγάλη απήχηση με πάνω από 165 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Στο menu στην κάτω πλευρά βρείτε τις ΚοινΣΕπ ανά κατηγορία, τους ΚοιΣΠΕ όλης της Ελλάδας όπως επίσης και παρουσίαση άλλων φορέων της Κοινωνικής Οικονομίας που έχουν καταχωρηθεί στο μητρώο του υπουργείου εργασίας.

Είναι μια υπηρεσία με την υποστήριξη του Δικτύου ΚοινΣΕπ και της ενημερωτικής πύλης KoinSEp.org. Μην διστάσετε να μας στείλετε το μήνυμα σας από την φόρμα επικοινωνίας για να παρουσιάσουμε και την δική σας επιχείρηση και έτσι να σας βρουν όσοι σας ψάχνουν για να αγοράσουν τα προϊόντα η τις υπηρεσίες, η να σας βοηθήσουμε στην σύσταση της δικής σας Κοινωνικής Επιχείρησης με την εμπειρία άνω των 3 ετών που έχουμε απόκτηση.

Τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουμε αναρτήσει είναι δημοσιοποιημένα από τις ίδιες τις ΚοινΣΕπ είτε στις ιστοσελίδες τους είτε στα Group που διαχειρίζονται στο Facebook. …. http://odigos.biz