Τα Προβλήματα των ΚοινΣΕπ στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 την τρίτη 29 Μαΐου


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Την Τρίτη 29 Μάιου στις 13:30 θα είμαστε καλεσμένοι στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 “Άλλη Διάσταση” του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη.

Εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας Κοινωνικός Επιχειρηματίας στην προσπάθεια του να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από την λειτουργία μιας ΚοινΣΕπ.

Θα παρουσιάσουμε τον αρχικό σχεδιασμό του 2011 και το τι προέβλεπε τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι προβλήματα έχουμε διαπιστώσει ότι αντιμετωπίζει ένας Κοινωνικός Επιχειρηματίας σήμερα.

Θα καταθέσουμε προτάσεις Δημόσια και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσει ένας δημόσιος φανερός διάλογος για το μέλλον της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα και στην δυνατότητα που μπορεί να έχει για την ανόρθωση της Οικονομίας στην Ελλάδα.

Αν και εσείς θέλετε να συμβάλετε στον δημόσιο διάλογο αυτό στείλτε μας μέχρι την Δευτέρα το βράδυ τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει έτσι ώστε να παρουσιάσουμε όσα μπορούμε και να παραδώσουμε ανοικτό υπόμνημα στον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εργασίας που θα είναι μαζί μας στην συζήτηση αυτή μέσα από την αποστολή μηνύματος από την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην συνέχεια.

[bestwebsoft_contact_form]