Το Έργο της ΚοινΣΕπ DeepGreece


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
H DeepGreece συστάθηκε σαν ομάδα δράσης το 2010, με σκοπό την ανάδειξη της Ελληνικής Φύσης και της Ιστορίας με την παραγωγή Κινηματογραφικών ταινιών Τεκμηρίωσης. (Ντοκιμαντέρ).

Δραστηριοποιήθηκε στο Διαδίκτυο, εκκινώντας μια απ’ τις πιο πετυχημένες καμπάνιες προώθησης της ευρύτερης περιοχής και δημιούργησε ένα κοινό που μέχρι τον 11ο του 2014 έχει φτάσει τις 2.820.000 επισκέψεις στους διαδικτυακούς τόπους που συντηρεί. (by Google Statistics)

Την Τετάρτη της 6ης Νοεμβρίου του 2013 η DeepGreece έγινε Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Προώθησης Προβολής και Ανάπτυξης ( Κοιν.Σ.Επ) και βεβαιώθηκε στο μητρώο με Αρ. Επικύρωσης: Δ00315

Σήμερα, μόλις ένα χρόνο μετά, έχει στο ενεργητικό της μια μεγάλη σειρά από έργα κοινωνικής προσφοράς και παραγωγής υλικού προώθησης και ανάπτυξης.

Στη διάρκεια του 2014 η Κοιν.Σ.Επ DeepGreece ολοκλήρωσε και παρέδωσε την κινηματογραφική ταινία τεκμηρίωσης (Ντοκιμαντέρ) “Mystagogea”. Τρεις ταινίες μικρού μήκους με θέμα την ανάδειξη και την προστασία του δάσους της Φολόης, τον Επικούριο Απόλλωνα και το Παρράσιο Πάρκο Πολιτιστικής κληρονομιάς, σε συνεργα-σία με το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και τον οργανισμό Parrhasian Heritage Park, ενώ παρήγαγε και δημοσίευ-σε περισσότερες από 2500 φωτογραφίες, κείμενα, και διαφημιστικές συνθέσεις για την προώθηση και την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Η Κοιν.Σ.Επ DeepGreece, έχει τελέσει τον προϋπολογισμό, το σενάριο, το casting κι έχει ξεκινήσει ήδη την προπαραγωγή της ταινίας «Εύ Αγωνίζεσθαι» – “Olympics Before The Games” την οποία συγχρηματοδοτεί ο ΟΠΑΠ.

Στην ταινία συμμετέχει ο Μιχάλης Μανιάτης σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό ρόλο. Στο πλευρό του θα είναι ο Δήμος Σιελούλης, η Δέσποινα Τραμουντάνη ο Νίκος Σιελούλης, η Ακριβή Καπιζιώνη, η Ματίνα Χριστόφορου ο Κώστας Κυριαζής, ο Θάνος Χουλιάρας και μια πληθώρα εξαιρετικών συνεργατών της DeepGreece, που θα πλαισιώσουν την παραγωγή. Μοναδικό κίνητρο για όλους αυτούς τους ανθρώπους είναι η αγάπη για το ιερό παρελθόν και η εμπιστοσύνη στο μέλ-λον αυτού του τόπου.

Η ταινία «Εύ Αγωνίζεσθαι» – “Olympics Before The Games” θα διαγωνιστεί σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου και την σκηνοθετεί ο συγγραφέας και κινηματογραφιστής Martin McDarren. Την φωτογραφική σκηνοθεσία κάνει η Βασιλική Σαμουρίδη και την επιμέλεια της παραγωγής και εικονοληψίας έχει ο Γιάννης Αδαμόπουλος.

Αυτό το κινηματογραφικό εγχείρημα αποτελεί μια απ’ τις δυσκολότερες προσπάθειες της Κοιν.Σ.Επ DeepGreece, και χρειάζεται την πολύπλευρη και ουσιαστική χορηγική βοήθεια όλων των Ηλείων, καθώς θα φέρει τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας στο Νομό μας.

Έχει αποδειχτεί εντελώς και ποικιλοτρόπως ότι μια κινηματογραφική παραγωγή που παίρνει το δρόμο της διεθνούς αγοράς, φέρνει αύξηση στην επισκεψιμότητα που ξεπερνά το 15% για τουλάχιστον δυο χρόνια.

Εκτός Από την σημαντική βοήθεια του ΟΠΑΠ, ο πρώτος Ηλείος Επιχειρηματίας που στέκεται στο πλευρό της παραγωγής «Εύ Αγωνίζεσθαι» – “Olympics Before The Games”, είναι ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΡΗΣ με την “OLYMPIC CARS”. Ελπίζουμε το παράδειγμα να είναι η αρχή μιας νέας εποχής για ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι όλοι μπορούν…

Παράλληλα η Κοιν.Σ.Επ DeepGreece, ετοιμάζει το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας και αλληλεγγύης Help Us 2 Help, που θα ξεκινήσει την πορεία του στις αρχές του 2015, ενώ συμμετέχει σε περιφερειακή σύμπραξη με σκοπό την κοινωνική και εργασιακή επανένταξη ευαίσθητων ομάδων συνανθρώπων μας.

Στους καταστατικούς σκοπούς της Κοιν.Σ.Επ DeepGreece, συμπεριλαμβάνεται η συμβουλευτική πρωτοβουλία για την τουριστική επιχειρηματική ανάπτυξη, την προβολή και προώθηση αγροτι-κών προϊόντων και η διαφημιστική προβολή συνεταιρισμών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Έχοντας τεχνογνωσία και υποδομές διεθνών απαιτήσεων, η Κοιν.Σ.Επ DeepGreece ανοίγει δρόμο στο μέλλον.

Έδρα της Κοιν.Σ.Επ DeepGreece είναι η Ανδρίτσαινα.