Το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επαναπροσδιορίζει το επιχειρείν


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επαναπροσδιορίζει το επιχειρείν

Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα, Αριστεία- Re:Business 2015

Στις 26 Ιουνίου 2015 το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου επαναπροσδιορίζεται με το – ανοιχτό προς το κοινό – συνέδριο re:Business | Reinventing Business |.

Κορυφαίοι CEOs διεθνών, επιτυχημένων start-up και επιχειρήσεων, καταξιωμένα διοικητικά στελέχη από όλο τον κόσμο καθώς και φοιτητές, θα βρεθούν στο Ζάππειο Μέγαρο για ένα ολοήμερο συνέδριο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 ετών του μεταπτυχιακού.

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη γενιά αποφοίτων του MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του πρώτου MBA στην Ελλάδα, που μετρά συνολικά περισσότερους από 1.800 αποφοίτους οι οποίοι επανδρώνουν πλέον τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, το MBA επαναπροσδιορίζεται.

6 ενότητες και 24 ομιλητές συνολικά, με διαφορετική σύνθεση ομιλιών στην κάθε ενότητα θα θίξουν σημαντικά θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, επενδύσεων & επιχειρηματικότητας, με αναφορές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα start-ups.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες δράσεις στο χώρο του Ζαππείου, στοχεύοντας στην αλληλεπίδραση του κοινού με την πανεπιστημιακή κοινότητα καθώς και την ανάδειξη της ιστορίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου όπως ένα Social Entrepreneurship Communities Corner, ένας πάγκος με αντικείμενα εποχής, memorabilia κ.α.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τα ΙΕΚ Δέλτα, θα μαγειρέψουν για όλους τους συμμετέχοντες.

Η Ζύμη Άλφα θα γεμίσει τα τραπέζια μας με γευστικές μπουκιές ενώ ο καφές Σμυρναίκος θα μας κρατά σε εγρήγορση για να απορροφήσουμε όλα τα σημαντικά θέματα που θα ειπωθούν.

Τέλος το Ούζο Αρχοντικό, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο, θα στήσουν ουζερί μέσα στο Ζάππειο,και θα μας χαλαρώσουν με υπέροχες γεύσεις στα διαλείμματα.

Η εορταστική αυτή ημέρα θα ολοκληρωθεί με την εκδήλωση της αποφοίτησης των φετινών σπουδαστών και ένα cocktail party στο χώρο του Ζαππείου.

Δήλωσε Συμμετοχή εδώ
Περισσότερες πληροφορίες εδώ