Χιος Κοινωνικη Συνεταιριστικη Επιχειρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) ΑΚΜΗ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


«ΑΚΜΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.» Δελτίο τύπου. Η ΑΚΜΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. αποτελεί μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση η οποία είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας του Υπουργείου Εργασίας με Α.Μ.ΚΕ. Δ00252, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4019/2011.

Σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η παροχή υπηρεσιών που προάγουν το τοπικό και συλλογικό συμφέρον, την προώθηση της απασχόλησης, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την ενδυνάμωση της τοπικής ή περιφερειακής ανάπτυξης.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία της Χίου ότι μέσω των προγραμματικών συμβάσεων με το Δήμο Χίου δε θίγονται τα συμφέροντα των εργαζομένων ούτε εκχωρούνται υπηρεσίες αλλά αντιθέτως δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και προωθείται η ανάπτυξη σε διάφορους τομείς της τοπικής οικονομίας.

Επίσης, το κόστος της δράση «Περίθαλψη, προστασία αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων και έλεγχος γεννήσεων» θα βαρύνει εξολοκλήρου την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΚΜΗ.

Τέλος, για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα συγκεκριμένων τοπικών μέσων, ανακοινώσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων και πολιτικών παρατάξεων θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΑΚΜΗ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ.