1ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Κοινωνικών Συνεταιρισμών Περιορισμένης Ευθύνης

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Υγεία διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των ΚοιΣΠΕ (Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης).

images

Με θέμα «Η συμβολή των ΚοιΣΠΕ στη διαμόρφωση του οικοσυστήματος της κοινωνικής επιχειρηματικότητας», το συνέδριο έχει στόχους, ανάμεσα στους άλλους, να ανοίξει μια συζήτηση για το πώς αποτυπώνεται η συμβολή των ΚοιΣΠΕ, τη διαμόρφωση και εμπέδωση της ιδεολογίας και των αρχών της αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας στη χώρα μας, την αναζήτηση καινοτόμων προτάσεων πολιτικής για την ανάπτυξη, τη συμμετοχή των ΚοιΣΠΕ στην αντιμετώπιση της κοινωνικοοικονομικής κρίσης και των συνεπειών τους στην τοπική οικονομία, τη συμβολή τους στην καταπολέμηση της ανεργίας, τη δημιουργία νέων συμπράξεων και τη διατύπωση νέων.

Πέμπτη 9 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Νίκης 4, Αθήνα.

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo