4ο Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


ClipΤα µέλη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ MYPEFKOS σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στο 4ο Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου, στους Πεύκους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Νεκταρίου την Κυριακή 18 η Σεπτεµβρίου 2016 και ώρα 19:00 όπου θα γίνει λειτουργία σε 4 γλώσσες για χάρη του Αγ. Ευσταθίου, προστάτη του τουρισµού. Θα λάβουν µέρος Πολιτιστικοί Σύλλογοι και ιδιώτες επιχειρηµατίες από διάφορα χωριά της Ρόδου εκθέτοντας παραδοσιακά τοπικά προιόντα και εδέσµατα όπως επίσης τοπικά χορευτικά συγκροτήµατα από τη Λίνδο, τα Ποζάρ από τη βόρεια Ελλάδα, τον Πόντο και την Κρήτη για την ανάδειξη των εθίµων και του Πολιτισµού µας.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MY PEFKOS έχει ήδη προσφέρει ένα µεγάλο έργο στην τοπική κοινωνία από την ίδρυσή της το 2012.Πιστεύουµε ότι το φεστιβάλ αυτό έχει ιδιαίτερη σηµασία για την περιοχή µας διότι αυξάνει σηµαντικά τη ζήτηση προς τον προορισµό µας, τα δε οικονοµικά οφέλη είναι τεράστια και µας βοηθούν να συνεχίσουµε τα έργα µας για τη βελτίωση και ανάδειξη του τόπου µας όπως επίσης και τη στήρίξη της Κοινωνικής Επιχειρηµατικότητας.

Σας προσκαλούµε λοιπόν να παρευρεθείτε µαζί µε τους άλλους επίτιµους καλεσµένους των τοπικών αρχών µας σε ένα ξεχωριστό φεστιβάλ γεµάτο «Γεύσεις», «Παραδόσεις» και «Πολιτισµό».

Ευχαριστούµε θερµά εκ των προταίρων για τη συµµετοχή σας!

Με εκτίµηση, Για το
∆.Σ. του MY PEFKOS
Ο Πρόεδρος
Ιωαννίδης Α. Παναγιώτης
6936 151 610

MyPefkos ΜΑΪ ΠΕΥΚΟΣ – ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Κοινωφελής Συνεταιριστική Επιχείρηση Προώθησης & Ανάπτυξης Πευκών) ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ: Δ00607 ΑΦΜ: 997340816 – Πεύκοι, Λίνδος – Ρόδος ΤΚ 85107 – Τ.Θ. 316 – Tel. (+30) 2244048161 – e-mail: info@mypefkos.com – web: www.mypefkos.comΧρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo