Παρουσιαση της Κοιν.Σ.Επ «ΕΓΡΙΠΟΣ»


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Πρόκειται για μια επιχείρηση (startup) παραγωγικού χαρακτήρα με κύριο σκοπό:

Την καλλιέργεια ελιάς
Αρωματικών φυτών και
Τοπικών παραδοσιακών προϊόντων:

όπως γλυκά του κουταλιού, λικέρ και τοπικές συνταγές με σεβασμό στη διατήρηση των παραδόσεών μας.

Πέραν τούτων αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διεξαγωγή πολιτιστικών – πολιτισμικών εκδηλώσεων, γαστρονομικά events και την τουριστική ανάδειξη και προβολή του νησιού.

Πρόκειται για βασικές δράσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στο καταστατικό μας και στο γενικότερο πρόγραμμά μας αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση και προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης του τόπου μας, βοηθώντας παράλληλα (βραχυπρόθεσμος στόχος) τους συμπολίτες μας ως προς την εξασφάλιση εργασιακής απασχόλησης, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες της κοινωνικής οικονομίας, όπως ισχύουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο (ακολουθώντας το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο ψηφίστηκε με το νόμο 4019/2011).

Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα

Στο άμεσο μέλλον σκοπεύουμε να δρομολογήσουμε πολλές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και επιθυμούμε την πολύτιμη αρωγή και συμμετοχή σας σε όσες εκδηλώσεις λάβουν χώρα μέσα στο τρέχον έτος και αναμένεται να ανακοινωθούν προσεχώς.

Επίσης είμαστε διαθέσιμοι για συνέργειες με άλλες Κοινσέπ αλλά και με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού ώστε να δημιουργήσουμε βιώσιμες και αναπτυξιακές δράσεις και σε άλλους τομείς:

Οργάνωση και Συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις – εκθέσεις, επιδείξεις (προϊόντων), σεμινάρια, ομιλίες, διαλέξεις, διαγωνισμού (ελαιόλαδου κ.α.), συνέδρια, ημερίδες (γαστρονομίας, γευσιγνωσίας, τουριστικά, πολιτιστικά και πολιτισμικά events), παρουσιάσεις και (ειδικά) προγράμματα για προσέγγιση νέων πελατών.
Αγροτουριστικά
Περιβάλλον
Οικολογία
Εκπαίδευση
Παροχές κοινής Ωφέλειας
Λαογραφία – Ιστορία
Φιλοζωικά
Διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων

Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις

Μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού του ΕΓΡΙΠΟΥ στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας θα παρέχουμε μια σειρά δράσεων και κατευθύνσεων προς τρίτους και προς προκαθορισμένες ομάδες κοινού (όπου αυτό ζητηθεί).

Εστιάζουμε στη συμβουλευτική στρατηγική, στην οργάνωση και σύνταξη μελετών προώθησης, στην οργάνωση πάσης φύσεως εκδηλώσεων, στην εξειδικευμένη παροχή επικοινωνίας, υπηρεσιών γραφείου τύπου προσαρμόζοντας σχέδιο – to the point -(ανάλογα με ότι ζητηθεί επικοινωνιακά).

Αντιμετωπίζουμε με συνέπεια κρίσης επιχειρήσεων, προώθηση management, δημοσιογραφική κάλυψη, ρεπορτάζ, παρουσιάσεις, συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση- τουριστική, επικοινωνιακή κατεύθυνση  οργάνωση, επιμέλεια και σύνταξη ταξιδιωτικών οδηγών(φωτογραφική – κειμενογραφική κάλυψη).

Επιμέλεια και σύνταξη ειδικών πολιτιστικών εντύπων και φυλλαδίων, οργάνωση – παρουσίαση γενικότερου φάσματος πολιτιστικών εκδηλώσεων, ημερίδων, βιβλιοπαρουσιάσεων, συνεδρίων, φεστιβάλ κτλ.

Συνεργασία και επαφή με συλλόγους.

Στόχοι – Σχεδιασμός

Δημιουργία μικρού, οικολογικού συσκευαστηρίου ελαιολάδου καθώς και παραδοσιακών γλυκών συνεχίζοντας την παράδοση από τις μητέρες μας σε συμφωνία με τους κανόνες ISO, HACCP ώστε να προωθήσουμε ιντερνετικά με e-shop (μέσω ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας του ΕΓΡΙΠΟΥ) τα ντόπια προϊόντα μας σε πολλές αγορές του εξωτερικού και σε ντελικατέσεν.

Το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ του ΕΓΡΙΠΟΥ έχοντας ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, εξειδικευμένες ΓΝΩΣΕΙΣ μα πάνω απ’ όλα ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ σας προσκαλεί να συνδράμετε σε αυτή τη προσπάθεια πιστεύοντας στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με πνεύμα αλληλεγγύης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα αποτελέσουμε μια όαση συνενώνοντας δυνάμεις της κοινωνίας μας για ΚΟΙΝΟ όφελος.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων και Επικοινωνίας Παναγιώτα Περήφανου στο mobile: 6944152180