Κοιν.Σ.Επ. Ασκληπειάδες


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Στις 18 Δεκεμβρίου 2013 ιδρύθηκε και λειτουργεί στη Ρόδο η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ από φορείς ατόμων με αναπηρίες.

Καταγράφουμε αναλυτικά όλα τα προσβάσιμα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, προσβάσιμες διαδρομές κλπ Τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο, (link στο τέλος της σελίδας)

Την ευθύνη όλων των πληροφοριών την έχουν στελέχη της εταιρείας που είναι άτομα με αναπηρία.

Διαθέτουμε 2 ειδικά διαμορφωμένα οχήματα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (οδηγός και συνοδός) φροντίζει για την αξιοπρεπή και ασφαλή μετακίνηση των ατόμων με αναπηρία.

Η εταιρεία μας διαθέτει προς ενοικίαση, σε άτομα που τον χρειάζονται, ειδικό εξοπλισμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και την εξασφάλιση άνετων και ασφαλών διακοπών. Ο εξοπλισμός παραδίδετε όπου μας υποδείξει ο πελάτης.

Ενδεικτικά ορισμένα από τα είδη που διαθέτουμε προς ενοικίαση είναι:

  • Μηχανισμός που προσαρτάται στο αναπηρικό αμαξίδιο και επιτρέπει την άνοδο όπου υπάρχουν σκαλοπάτια. Αυτός ο μηχανισμός εξυπηρετεί ιδιαίτερα τα άτομα που επιθυμούν να επισκεφτούν τουριστικά αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους του νησιού , όπου δεν υπάρχει πρόσβαση για άτομα με αναπηρία. Τον μηχανισμό αυτόν τον χειρίζεται το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας.
  • Χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια.
  • Ειδικό όχημα μεταφοράς ατόμου με αναπηρία στη θάλασσα, το οποίο παρέχει στο χρήστη την δυνατότητα να μεταβεί και μέσα στη θάλασσα για να κολυμπήσει.
  • Βοηθήματα μπάνιου για την διευκόλυνση χρήσης τουαλέτας και μπάνιου.
  • Ατομικό γερανό μεταφοράς ατόμου με αναπηρία.
  • Κινητές πτυσσόμενες ράμπες
  • Ορθοπεδικά κρεβάτια ηλεκτρικά και χειροκίνητα
  • Και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για την προσωπική του φροντίδα

Επίσης παρέχουμε πλήρη service σε όλα τα ηλεκτροκίνητα, αλλά και μη, καρότσια των πελατών σας.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας:

  • για τα δρομολόγια aller retour (με μέγιστο χρόνο αναμονής μία ώρα)
  • για τα πακέτα εκδρομής πχ σε αρχαιολογικούς χώρους με την χρήση του ειδικού μηχανισμού από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που προσαρτάται στο αναπηρικό αμαξίδιο και επιτρέπει την άνοδο στα σκαλοπάτια
  • τις προσβάσιμες παραλίες με τα ειδικά αναπηρικά καρότσια θαλάσσης
  • για πακέτα μετακίνησης και ενοικίασης εξοπλισμού

Αυτή η εταιρεία στηρίζεται (και είναι και μέτοχος) από την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Νοτίου Αιγαίου.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Ζηδιανάκης Εμμανουήλ είναι και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ ΠΑΡΟΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ 85100 ΡΟΔΟΣ, ΤΗΛ 2241072571, 2241063660, ΦΑΞ 2241033278, www.pwdservices.gr, E-mail: info@pwdservices.gr www.facebook.com/pwdservices.gr