Μ.Α.Ζ.Ι- Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα ενημέρωση για την Κοινωνική Οικονομία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εκπροσώπους φορέων και σωματείων της Θεσσαλονίκης αλλά και το κοινό, ενημέρωσε με πρωτοβουλία του κοινωνικού παντοπωλείου “Μ.Α.Ζ.Ι- Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα”, ο κ. Άγγελος Φίσκιλης, διαχειριστής της ενημερωτικής σελίδας Koinsep.org, για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

images

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.), είναι ένας νέος φορέας της Κοινωνικής Οικονομίας και λειτουργεί σύμφωνα με το Ν.4019/2011. Στην ουσία είναι ένας αστικός συνεταιρισμός με κοινωνικό σκοπό. Η ενημέρωση έγινε σε αίθουσα συνεδρίων του Electra Palace Hotel Thessaloniki Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Φίσκιλη για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση, τη διοίκηση του ξενοδοχείου Electra Palace και την κ. Φιλομήλα Παπανδρέου για τη φιλοξενία.