***** Όλες μας οι υπηρεσίες στο πτυσσόμενο μενού αριστερά!!! *****
X

ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ.

η ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας – σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε!

ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. - η ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας – σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! *** Το e-HACCP σας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία συνεργασίας, με την πρώτη και μοναδική εταιρία που προσφέρει διαδικτυακά ΟΛΟ το υλικό τεκμηρίωσης και εκπαίδευση HACCP σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, *** Μοναδική Προσφορά του μήνα κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 150 ευρώ για Κοιν.Σ.Επ. *** Επιλέξτε μια από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας η ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για κάθε σας απορία *** Όλες μας οι υπηρεσίες στο πτυσσόμενο μενού αριστερά!!! ***.

Σχολικοι Φυλακες και Κοινωνικες Συνεταιριστικες Επιχειρησεις

Posted on | July 21, 2013 | Comments Off

Μετά τα τελευταία γεγονότα και την κατάργηση του σώματος των σχολικών φυλάκων υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με την απασχόληση του συνόλου των εργαζομένων και την φύλαξη των σχολείων. Ήδη πρόταση του υπουργείου εσωτερικών είναι η σύσταση Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων από πρώην εργαζόμενους για να αναλάβουν με σύμβαση έργου όπως προβλέπεται και από τον νόμο 4019/2011 την φύλαξη των σχολικών μονάδων.

Εάν είσαστε και εσείς πρώην σχολικός φύλακας και θέλετε να ενημερωθείτε και να εργαστείτε, στα πλαίσια που ορίζει η Κοινωνική Οικονομία, συμπράττοντας με άλλους εργαζόμενους, ελάτε σε επαφή μαζί μας .

Εφόσον επιθυμείτε μπορούμε να σας βοηθήσουμε για την οργάνωση της δικιά σας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης και να σας παρέχουμε εκπαίδευση τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Τα καθήκοντα

Ως προσωπικό των ΟΤΑ πρώτου βαθμού, οι φύλακες σχολικών κτιρίων υποχρεούνται στην άσκηση των καθηκόντων τους όπως αυτά υπαγορεύονται στο υφιστάμενο καθηκοντολόγιο και καθορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 35, σε συνδυασμό με τις όμοιες του άρθρου 171 του νέου Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (Ν. 3584 ΦΕΚ143/Α’/28.6.2007). Σύμφωνα λοιπόν με το υφιστάμενο καθηκοντολόγιο, ο ρόλος του φύλακα σχολικού κτιρίου είναι «η επιτήρηση, η διαπίστωση και η μέριμνα για τη διατήρηση της καλής κατάστασης του σχολικού κτιρίου και των γύρω υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων του από φθορές που μπορεί να προκύψουν από εξωσχολικά και μη εξωσχολικά άτομα, με στόχο τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για την ομαλή λειτουργία του σχολείου».

Εδώ όλο το καθηκοντολόγιο των σχολικών φυλάκων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Did you like this? Share it:

Comments

Comments are closed.

 • Οι αγορές σας μέσα από τον κατάλογο μας υποστηρίζουν την λειτουργία της ενημερωτικής μας πύλης. Κλείστε τα ταξίδια σας την διασκέδαση σας και ότι άλλο θέλετε στις καλύτερες τιμές με εκπτώσεις έως και -90%!

 • Γρηγορος οδηγος

 • 81 people follow koinseporg

  Contact Me:

  Name:

  Email:

  Verification Image

  Enter number from above:

  Άλλη μια υπηρεσία της Κοιν.Σ.Επ. * Συμπαράσταση στην Δυτική Αθήνα! *