Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε ΚοινΣΕπ για συμμετοχή σε Ομάδα Παροχής Βοήθειας σε Φυσικές Καταστροφές

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Λαμβάνοντας Υπόψιν τις Τρομακτικές Φυσικές Καταστροφές που συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και ιδιαίτερα στην Αττική όπου και στέρησαν την ζωή με τον πιο φρικτό τρόπο σε δεκάδες Συμπολίτες μας απευθύνουμε έκκληση Ειδικά και μη δεσμευτικά σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Κοινωνικής Ωφέλειας που παρέχουν υπηρεσίες Φροντίδας, Ψυχολογικής Στήριξης και άλλων συναφών υπηρεσιών να μας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα τους για συμμετοχή σε Ομάδα Άμεσης Επέμβασης σε παρόμοιες Φυσικές η Άλλες Καταστροφές.

Ο Φορέας Αυτός θα συνεργάζεται με την Πολιτική Προστασία και άλλες Κρατικές η μη Δομές και θα διαθέτει άμεσα εξειδικευμένο προσωπικό για την περίθαλψη και ψυχολογική στήριξη και άλλων σχετικών υπηρεσιών σε κάθε σημείο της Ελλάδας θα υπάρξει στο μέλλον σχετικό πρόβλημα από Φυσική η Άλλης προέλευσης Καταστροφή.

Η Σκέψη είναι ο άτυπος αυτός φορέας να μετεξελιχθεί άμεσα σε ΚοινΣΕπ με την συμμετοχή ως ιδρυτικού μέλους ενός εκπροσώπου από κάθε συμμετέχουσα ΚοινΣΕπ

Ήδη υπάρχει η σχετική προεργασία για την δημιουργία Συντονιστικού Κέντρου που θα οργανώνει και θα κατευθύνει την Ομάδα αυτή και ετοιμάζεται και η σχετική ιστοσελίδα που θα είναι ο κόμβος ενημέρωσης και θα στεγαστεί κάτω από Domain  όπου είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία.

Αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια αναμένουμε το μήνυμα σας από την φόρμα επικοινωνίας που θα μας κάνετε γνωστή την προσφορά σας έτσι ώστε στην συνέχεια να έρθουμε σε επαφή μαζί σας για τις επιπλέον λεπτομέρειες της δράσης αυτής.

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo