FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Όταν ξεκινά κανείς τη δική του επιχείρηση, είναι σίγουρο πως θα ακούσει πολλές και διαφορετικές απόψεις. Οι περισσότερες θα προέλθουν από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Μια ματιά στο internet αρκεί για να καταλάβετε πως αυτό βρίθει πολλαπλών άρθρων σχετικών με το θέμα. Μην το υπεραναλύσετε. Μερικά απλά βήματα μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία.
1. Ξεκινήστε με ένα λεπτομερές και εμπεριστατωμένο πλάνο.
Must-do: Αναπτύξτε σε βάθος το πλάνο σας με πλήρεις λεπτομέρειες για το πώς θα αντεπεξέλθετε στην πρόκληση. Το πλάνο σας θα πρέπει να ορίζει τις ευκαιρίες που έχετε εντοπίσει, να αποσαφηνίζει την αποστολή σας, να περιγράφει το σκοπό σας, να θέτει μετρήσιμους στόχους και φυσικά να καθορίζει ορισμένα deadlines. Να θυμάστε πως όσο σημαντικό είναι να έχετε ένα έτοιμο πλάνο το ίδιο σημαντικό είναι να είστε ευέλικτοι ώστε να αλλάζετε λεπτομέρειες όταν αυτό χρειάζεται.
2. Δικτυωθείτε.
Οι επιχειρήσεις μας δεν θα ήταν εδώ που είναι χωρίς τη βοήθεια του κατάλληλου networking. Συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στο networking. Μέχρι να εδραιωθεί η επιχείρησή σας, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το λόγο σας.
3. Συναναστραφείτε με τους σωστούς ανθρώπους.
Οι σωστοί μέντορες και οι στρατηγικοί συνεργάτες δεν είναι οι μοναδικοί άνθρωποι με τους οποίους πρέπει να έρθετε σε επαφή. Το να πλαισιώνεστε από μία καταπληκτική ομάδα είναι εξίσου σημαντικό. Δημιουργήστε το προσωπικό σας με έξυπνους, ταλαντούχους και ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εσάς.
4. Βρείτε ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.
Η λειτουργία μια επιτυχημένης επιχείρησης απαιτεί πολύ χρόνο και πολλή ενέργεια. Το να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής μεγάλη πρόκληση. Είναι εύκολο η δουλειά να καταδυναστεύσει τη ζωή σας. Μην την αφήσετε.
Πηγή: Entrepreneur
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
?

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Προσοχή – ΔΕΝ έχουμε καμία οργανική σχέση με το Υπουργείο Εργασίας

images

Monthly Stats 2012 - 2017