FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Φροντίστε να είστε σύντομοι.

Οι άνθρωποι συνήθως δεν διαβάζουν λεπτομερώς όλες τις πληροφορίες στο Facebook. Για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση, φροντίστε να είστε σύντομοι.

Χρησιμοποιήστε μεγάλες και ελκυστικές εικόνες

Οι δημοσιεύσεις που έχουν ελκυστικές φωτογραφίες και βίντεο ξεχωρίζουν στις Ενημερώσεις, με αποτέλεσμα να είναι πιο πιθανό οι χρήστες να πατήσουν “Μου αρέσει!”, να τις σχολιάσουν ή να τις κοινοποιήσουν.
Δεν χρειάζεστε επαγγελματία φωτογράφο ή ακριβή κάμερα. Απλά προσπαθήστε να προβάλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κοινοποιήστε αποκλειστικό περιεχόμενο και πληροφορίες μέσω των διαφημίσεων του Facebook

Κάντε ειδικές προσφορές στους πελάτες σας για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον τους και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Αν έχετε πιστούς πελάτες, ενημερώστε τους για ειδικές εκδηλώσεις ή προσφορές ανταμοιβής.
Για να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα, μπορείτε να προβάλετε διαφημίσεις που θα έχουν ως στόχο να αυξήσουν την αλληλεπίδραση με τις δημοσιεύσεις σας ή να κατευθύνουν τους χρήστες απευθείας στον ιστότοπό σας.

Απαντήστε στους πελάτες σας και κρατήστε ημερολόγιο

Οι πελάτες ικανοποιούνται όταν διαπιστώνουν ότι τους ακούτε. Όταν απαντάτε γρήγορα στις δημοσιεύσεις και στα σχόλιά τους, θα διαπιστώσετε ότι αυξάνεται και η ανταπόκριση των πελατών.
Όταν όλοι σκέφτονται τις ειδικές εκδηλώσεις και τις γιορτές, αναφέρετέ τις στις δημοσιεύσεις σας. Σχεδιάζοντας και προγραμματίζοντας δημοσιεύσεις κοντά σε σημαντικές ημερομηνίες, π.χ. για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, τη Μαύρη Παρασκευή κ.λπ., είναι πιο πιθανό να τραβήξετε το ενδιαφέρον των χρηστών.

Απευθυνθείτε στο κατάλληλο κοινό

Οι δημοσιεύσεις είναι πιο αποτελεσματικές όταν τις βλέπουν χρήστες που ενδιαφέρονται για το θέμα.
Αν έχετε πελάτες που μένουν σε διαφορετικές περιοχές ή μιλάνε διαφορετικές γλώσσες, μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένες δημοσιεύσεις. Γράψτε το κείμενο της δημοσίευσης και επιλέξτε τις τοποθεσίες και τις γλώσσες που θέλετε. Όταν θα αναρτήσετε τη δημοσίευσή σας, αυτή θα εμφανιστεί μόνο στις τοποθεσίες ή στις γλώσσες που έχετε επιλέξει.

Κατευθύνετε το κοινό απευθείας στον ιστότοπό σας

Όταν προσθέτετε ένα σύνδεσμο στη δημοσίευσή σας, δημιουργείται αυτόματα μια εικόνα από τον ιστότοπό σας και μια μεγάλη ενεργή περιοχή όπου μπορούν να πατήσουν οι χρήστες και να μεταβούν στον ιστότοπό σας.
Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον τίτλο και την περιγραφή ώστε να δώσετε στους χρήστες περισσότερους λόγους για να πατήσουν στη δημοσίευσή σας.

Αναρτήστε περισσότερες δημοσιεύσεις σαν αυτές που αρέσουν στους πελάτες σας

Όταν μάθετε πώς ανταποκρίνονται οι πελάτες σας, μπορείτε να δημιουργείτε περισσότερες δημοσιεύσεις σαν αυτές που τους αρέσουν. Το κύριο κριτήριο για τις δημοσιεύσεις που αναρτάτε στη Σελίδα σας είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα. Έτσι, μπορείτε να δημιουργείτε περισσότερες δημοσιεύσεις σαν αυτές που αρέσουν στο κοινό σας και να αποφύγετε τις δημοσιεύσεις που δεν αρέσουν.

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Διαβάστε την Διαδικασία ένταξης των ΚοινΣΕπ του ν 4019/2011 στο νέο Μητρώο

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε μας για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα μας εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

------------------------------------------------------------------------------------------

images

Monthly Stats 2012 - 2017