Έκθεση Δυτικής Ελλάδας Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου θα κάνει την έναρξη της


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου θα κάνει την έναρξη της διήμερης έκθεσης καλών πρακτικών φορέων της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στην Αγορά Αργύρη, το διήμερο 6-7 Ιουλίου. Η έναρξη θα γίνει από την κ. Αχτσιόγλου, την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στις 12 το πρωί.

Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου θα κάνει την έναρξη της διήμερης έκθεσης καλών πρακτικών φορέων της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στην Αγορά Αργύρη, το διήμερο 6-7 Ιουλίου. Η έναρξη θα γίνει από την κ. Αχτσιόγλου, την Παρασκευή, στις 12 το πρωί.

Στόχος είναι αυτό το διήμερο στην Αγορά Αργύρη να παρουσιαστούν καλά παραδείγματα Κοινωνικών Συνεταιρισμών και μη κερδοσκοπικών φορέων (ΑΜΚΟ) καθώς σε κάθε περιφέρεια η ίδια η Κοινωνική Οικονομία θα αναλάβει να στηρίξει νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις με ανέργους και δραστήριους νέους.

Συνδιοργάνωση: Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: 6 Ιουλίου:10:00-21:00 , 7 Ιουλίου:09:00-14:00