Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


Έλα να Γνωριστούμε και να συζητήσουμε κάθε Δευτέρα στις 18:00 στα Πετράλωνα


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Kάθε Δευτέρα στις 18:00 σας περιμένουμε στον χώρο της ΚοινΣΕπ το Γιαβρί Θεσσαλονίκης 170, Κάτω Πετράλωνα στον πεζόδρομο ακριβώς μπροστά στον σταθμό του ηλεκτρικού Πετραλώνων να γνωριστούμε να μιλήσουμε και να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα η απορία σχετικά με την δημιουργία η την λειτουργία μιας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης.

Αν έχεις ΚοινΣΕπ η θες να δημιουργήσεις θα μας βρεις εκεί κάθε Δευτέρα απόγευμα να σου λύσουμε κάθε απορία. Το κόστος της συμμετοχής αυτής είναι απλά η κατανάλωση εντός του καταστήματος σε καφέ αναψυκτικά η ότι άλλο μπορεί να σας προσφέρει.

Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη στον πεζόδρομο ακριβώς μπροστά στον σταθμό του ηλεκτρικού των Πετραλώνων.

Στείλτε μας μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην συνέχεια για να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας η καλέστε μας σε ένα από τα τηλέφωνα που θα βρείτε στην συνέχεια.

Wind – 69310.25400
Vodafone – 69566.95666

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!