Έλα να Γνωριστούμε και να συζητήσουμε κάθε Δευτέρα στις 18:00 στα Πετράλωνα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Kάθε Δευτέρα στις 18:00 σας περιμένουμε στον χώρο της ΚοινΣΕπ το Γιαβρί Θεσσαλονίκης 170, Κάτω Πετράλωνα στον πεζόδρομο ακριβώς μπροστά στον σταθμό του ηλεκτρικού Πετραλώνων να γνωριστούμε να μιλήσουμε και να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα η απορία σχετικά με την δημιουργία η την λειτουργία μιας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης.

Αν έχεις ΚοινΣΕπ η θες να δημιουργήσεις θα μας βρεις εκεί κάθε Δευτέρα απόγευμα να σου λύσουμε κάθε απορία. Το κόστος της συμμετοχής αυτής είναι απλά η κατανάλωση εντός του καταστήματος σε καφέ αναψυκτικά η ότι άλλο μπορεί να σας προσφέρει.

Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη στον πεζόδρομο ακριβώς μπροστά στον σταθμό του ηλεκτρικού των Πετραλώνων.

Στείλτε μας μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην συνέχεια για να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας η καλέστε μας σε ένα από τα τηλέφωνα που θα βρείτε στην συνέχεια.

[bestwebsoft_contact_form]

Wind – 69310.25400
Vodafone – 69566.95666