Έως 4 Σεπτεμβρίου ανοιχτό το Leader της Βορείου Πελοποννήσου


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Εως τις 4 Σεπτεμβρίου θα υποβάλλονται οι επενδυτικές προτάσεις στο πλαίσιο της 4ης πρόσκλησης του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader της Αναπτυξιακή Βορείου Πελοποννήσου.

Η περιοχή εφαρμογής των δράσεων που προκηρύσσονται αφορούν τους νομούς: Αρκαδίας, Κορινθίας και Αργολίδας. Με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως σημειώνεται, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι τελικοί αποδέκτες (υποψήφιοι επενδυτές) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο του Μέτρου 41 (Στρατηγικές τοπικής ανάπτυξης) με καταληκτική ημερομηνία την 04.09.2015 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00. Οι προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ., είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά.