Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


Ήπειρος: Τέθηκαν οι βάσεις για Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μας



Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην υπό ίδρυση αναπτυξιακή σύμπραξη «Ήπειρος Κοινωνικής Οικονομίας» αποφασίστηκε πρόσφατα.

Η πρωτοβουλία στοχεύει στη λειτουργία κοινωνικών μηχανισμών υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝΣΕΠ) και ευρύτερα προσπαθειών της κοινωνικής οικονομίας.

Στην αναπτυξιακή σύμπραξη «Ήπειρος Κοινωνικής Οικονομίας» μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχουν οι φορείς:

Αναπτυξιακή Εταιρεία “ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.”, ΕΤΑΝΑΜ A.E., Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ΤΕΙ Ηπείρου, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΕΘΕΑ, ΕΨΕΠ, ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου και Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 605.000 ευρώ και αφορά σε συνολικά 200 ωφελούμενους και ειδικότερα ανέργους, ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.

Στόχος είναι η ίδρυση συνολικά 19 Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στην Ήπειρο (πέντε στην Π.Ε. Άρτας, τρείς στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, επτά στην Π.Ε. Ιωαννίνων και τέσσερις στην Π.Ε. Πρέβεζας), που θα αποτελέσουν το κύριο εργαλείο ανάπτυξης της κοινωνικής οικονομίας και προώθησης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην κατεύθυνση της ένταξης ατόμων ευπαθών ομάδων πληθυσμού μέσω της απασχόλησης.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!