ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΣΕ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Πρόγραμμα “ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΣΕ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ’, που υλοποιείται από την ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΩ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους, αποφοίτους ΙΕΚ, ΤΕΙ και ΑΕΙ επαγγελμάτων υγείας-πρόνοιας και αφορά όσους ενδιαφέρονται:

  • να συμμετάσχουν στη σύσταση κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης (ΚΟΙΝΣΕΠ)
  • να ενταχθούν στην αγορά εργασίας ως μισθωτοί
  • να ιδρύσουν νέα επιχείρηση
  • να επεκτείνουν την δραστηριότητα της υπάρχουσας επιχείρησης τους (νέοι επιστήμονες)

Οι 63 ωφελούμενοι που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης στο θεματικό αντικείμενο: «Παροχή υπηρεσιών φροντίδας και συνοδείας σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους», καθώς και να λάβουν συμβουλευτική υποστήριξη για όλα τα θέματα (νομικά, λογιστικά, χρηματοοικονομικά, ατομική συμβουλευτική) που αφορούν την ίδρυση μιας ΚΟΙΝΣΕΠ, την επιχειρηματικότητα, ή/και την διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας.

Ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων: 12 Μαρτίου 2014

Πληροφορίες: www.simpraxi-frontizo.gr, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Ελένη Ροδίτη, τηλ.210-9618003, www.eps-ath.gr, Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Φιλοθέης-Ψυχικού, Βασίλης Παπαθωμόπουλος, τηλ. 210-6822217

κατεβάστε από εδώ το ενημερωτικό υλικό