Δωρεάν μαθήματα σε πλατφόρμα elearning Ειδικά για ΚοινΣΕπ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


elearning
Είναι επιτέλους πραγματικότητα και ξεκινά σε λίγες μέρες! Η μοναδική στην Ελλάδα πλατφόρμα e-learning ειδικά σχεδιασμένη για ΚοινΣΕπ μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ικανότητες σας από τον χώρο του σπιτιού του γραφείου η όπου αλλού έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή ΔΩΡΕΑΝ στην Ελληνική γλώσσα,

Παρακολουθώντας τις ώρες και τις ημέρες που σας είναι εύκολο όσες ώρες μπορείτε σε ένα χρονικό διάστημα που εσείς επιλέγετε την διάρκεια μπορείτε να πάρετε γνώσεις στις παρακάτω δεξιότητες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ που σε άλλη περίπτωση αυτό θα απαιτούσε ίσως ένα αρκετά σεβαστό ποσό και αφιέρωση πολύτιμων ωρών μακριά από τον χώρο σας

  • Γνώσεις χρήσης πακέτου MS OFFICE σε WORD και EXCEL για αρχάριους και προχωρημένους
  • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
  • Σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου για Νέες επιχειρήσεις
  • Marketing – Πωλήσεις
  • Κοινωνική Οικονομία
  • Αξιολόγηση Απόδοσης
  • Συστήματα Ποιότητας
  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Αν σας ενδιαφέρει η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε αυτόν τον ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών απλά στείλτε ένα αίτημα από την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε στις επόμενες ημέρες για την έναρξη της λειτουργίας.

Όλη η πλατφόρμα εκπαίδευσης καθώς και όλα τα «μαθήματα» είναι στα Ελληνικά. Η δε προβλεπόμενη διάρκεια για κάθε μάθημα είναι από 10 – 60 ώρες εκπαίδευση- μελέτη (ανάλογα το θέμα)

Μέσα από την πλατφόρμα μπορείτε να βλέπετε άμεσα την πρόοδο σας και να αξιολογείτε την απόδοση σας σύμφωνα με όσα θα μαθαίνετε βήμα βήμα.

Το πρόγραμμα είναι Επιχορηγούμενο από την Ευρωπαϊκή κοινότητα και τρέχει σε 5 χώρες μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα

Οφέλη για τις μικρές επιχειρήσεις και τους εργαζομένους

Τι θέλουν οι επιχειρήσεις

  • Να αυξήσουν τα κέρδη τους με το να είναι πιο ανταγωνιστικοί και παραγωγικοί
  • Να αυξήσουν τις προσωπικές δυνατότητες του καθενός
  • Να μειώσουν τα έξοδα εκπαίδευσης
  • Να παρέχουν έγκαιρη εκπαίδευση
  • Να διατηρήσουν την ομαλή συνέχεια λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης
  • Να μειώσουν τα αιτήματα απουσίας από το χώρο εργασίας
  • Να καλύψουν γρήγορα τις ελλείψεις δεξιοτήτων ή δυνατοτήτων

Τι προσφέρει 

  • Αναγνωρίζει τις πραγματικές (κρίσιμες) ανάγκες της επιχείρησής σας.
  • Μετρά την εκπαίδευση σε σχέση με την απόδοση.
  • Ευκολονόητα αποτελέσματα για την επιχείρηση και τους εργαζομένους.
  • Λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησης.

Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και τους υπαλλήλους αυτών.

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες είναι στενά συνδεδεμένες στις ανάγκες της εταιρείας όπως αυτές ορίστηκαν από τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές.

Αναγνωρίζει και αποδέχεται τον κεντρικό ρόλο της ανεπίσημης, κατ’ οίκον εκπαίδευσης στις μικρές εταιρείες.

Αποδέχεται ότι οι προσπάθειες για αύξηση του επιπέδου των επίσημων, εθνικά πιστοποιημένων προσόντων των υπαλλήλων των μικρών εταιρειών είναι αποτελεσματικές μόνο όταν έχουν ως βάση και αφετηρία την ανεπίσημη, κατ’ οίκον εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση παρέχεται καλύτερα σε μικρές ενιαίες ενότητες, που απαιτούν από τους υπαλλήλους να είναι σε απόσταση από τον συνηθισμένο εργασιακό τους ρόλο για όσο το δυνατόν λιγότερο χρονικό διάστημα.

Το έργο και ο τρόπος λειτουργίας του

Το πρόγραμμα αναπτύσσει μια λογισμική πλατφόρμα για χρήση εντός επιχειρήσεων. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα αυτή, τα μέλη μιας εταιρείας μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητες και τις δυνατότητές τους βοηθώντας με τον τρόπο αυτό τους ιδίους αλλά και την εταιρεία όντας περισσότερο παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί.

Η πλατφόρμα αυτή είναι ένα ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάθε υπάλληλο όταν αυτός έχει ελεύθερο χρόνο μέσα στην εταιρεία. Το εκπαιδευτικό αυτό περιβάλλον μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε υπαλλήλου.

Τα αναγκαία μαθήματα θα ανεβάζονται στην πλατφόρμα από τον συνεργάτη μας έτσι ώστε να καλυφθούν οι κρίσιμες ανάγκες της επιχείρησης.

Η διαδικασία εκμάθησης καταγράφεται τακτικά με απλά γραφήματα προόδου και για τους εργοδότες αλλά και για τους εργαζομένους έτσι ώστε να είναι ορατό το κατά πόσο η εκπαίδευσή τους βελτίωσε τις επιδόσεις τους.

Πολλές επιχειρήσεις από 5 ευρωπαϊκές χώρες και εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στο έργο αυτό και θα εκπαιδευτούν δωρεάν.

Το πρόγραμμα είναι ένα ευρωπαϊκό έργο το οποίο υπάγεται στο πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης. Το έργο αυτό αναπτύσσεται από κοινού στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Τσεχία και την Ελλάδα.

Παρακαλούμε για να είναι έγκυρη η αίτηση σας να μας αναφέρετε και το όνομα της ΚοινΣΕπ σας