Εκδήλωση πληροφόρησης «Αγορά εργασίας, νεανική ανεργία: Τάσεις και προοπτικές» στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


images

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Εξειδικευμένο Κέντρο Προώθησης στην Απασχόληση (ΕΚΠΑ) Αθηνών του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα πραγματοποιήσει στις 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 11.00 – 12.30 εκδήλωση πληροφόρησης με τίτλο «Αγορά εργασίας, νεανική ανεργία: Τάσεις και προοπτικές».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» (Κύπρου 68, Αργυρούπολη).

Σκοπός της εκδήλωσης πληροφόρησης είναι η κινητοποίηση και ο προβληματισμός των συμμετεχόντων πάνω σε ζητήματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις και τάσεις στην αγορά εργασίας καθώς και τις επιδράσεις τους στην νεανική απασχόληση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 16 έως 30 ετών και η διάρκειά της θα είναι μια ώρα και τριάντα λεπτά.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των εργαστηρίων είναι το εξής:

  • Παρουσίαση της δομής και των υπηρεσιών του ΕΚΠΑ Αθήνας.
  • Τάσεις και προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
  • Νεανική ανεργία και ένταξη στην αγορά εργασίας.

Θα ακολουθήσει μια σύντομη ενημέρωση με θέμα: «Κοινωνική Οικονομία και Απασχόληση», από την κα. Ειρήνη Λιονάκη (Οικονομολόγος-Υπάλληλος του Δήμου).

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep