ΕΚΔΗΛΩΣΗ Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, προκλήσεις και προοπτικές στη Θεσσαλία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Ο Ειδικός Γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, Αντώνης Βορλόου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης, με θέμα “Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, προκλήσεις και προοπτικές στη Θεσσαλία”

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, υπεύθυνη για τις πολιτικές στο τομέα Κοινωνικής και Αλληλέγγαυς Οικονομίας, κ. Ράνια Αντωνοπούλου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν από τους τοπικούς Φορείς Κ.Αλ.Ο οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αλλά και οι θετικές προοπτικές που διανοίγονται γι΄αυτούς, μέσα από τις δυνατότητες που δίνει ο νόμος 4430/2016 για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία καθώς και τα εργαλεία υποστήριξης για την ενίσχυση του τομέα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017, στις 7:00 μ.μ., στο χώρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ένταξης « la petite cantine”, Πύρασσου 12, Σ.Σ. Βόλου.