Ελευθερούπολη: Επιτυχημένο το πρώτο ενημερωτικό WORKSHOP για τα προγράμματα Erasmus+ από την Κοιν.Σ.Επ. ΠΥΘΙΑ


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την ΚοινΣΕπ ΠΥΘΙΑ, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, το πρώτο ενημερωτικό WORKSHOP για τα προγράμματα Erasmus+ στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Η εκδήλωση με τίτλο «Ταξιδεύω – Γνωρίζω – Μαθαίνω στην Ευρώπη Δωρεάν με το Erasmus+», απευθυνόταν κυρίως στους νέους της περιοχής και διοργανώθηκε με στόχο την προώθηση των προγραμμάτων Erasmus+.

Την εκδήλωση άνοιξε η νόμιμη εκπρόσωπος της ΚοινΣΕπ ΠΥΘΙΑ, Ιωάννα Καλλιστρίδου. Εν συνεχεία, η σκυτάλη παραδόθηκε στην συντονίστρια της εκδήλωσης Κατερίνα Κυπραίου, η οποία είχε την ευθύνη της προώθησης και ενημέρωσης πάνω στα προγράμματα Erasmus+ και τις δυνατότητες που αυτά προσφέρουν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης συμμετέχοντες σε προηγούμενα προγράμματα Erasmus+ μέσω του Οργανισμού της ΠΥΘΙΑΣ, κατέθεσαν τις εμπειρίες τους. Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση που διενεργήθηκε από την Αθηνά Ιωαννίδου, τη νεότερη συνεργάτιδα του Οργανισμού της ΠΥΘΙΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Παγγαίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep