Ενίσχυση ΜΜΕ σε μεταποίηση, τουρισμό, εμπόριο-υπηρεσίες


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


‘Αμεση χρηματοδότηση 25.000.000 ευρώ για το Πρόγραμμα: «Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών (ΠΕΠ)»

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ενέκρινε και υπέγραψε την άμεση χρηματοδότηση του Προγράμματος «Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών (ΠΕΠ)» με 25 εκ. ευρώ.

Η απόφαση αυτή, όπως δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη συνέχιση των χρηματοδοτήσεων για το έργο, ενώ παράλληλα οδηγεί σε άμεσες πληρωμές όλων των δικαιούχων του Προγράμματος που είχαν καθυστερήσει να πληρωθούν, με αποτέλεσμα την άμεση ανακούφιση των επιχειρήσεών τους.

Αν η ΚοινΣΕπ σας είναι δυνητικά ωφελούμενη σε αυτό το πρόγραμμα ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για περισσότερες πληροφορίες και πιθανή ένταξη σας στο πρόγραμμα

Σημαντική σημείωση …

Μαζί με το μήνυμα ενδιαφέροντος θα πρέπει να μας στείλετε αντίγραφο της έναρξης και τους καταστατικούς σας σκοπούς (μπορείτε να επισυνάψετε έγγραφο από την φόρμα επικοινωνίας) όπως αναφέρονται στο καταστατικό που έχετε καταθέσει στο μητρώο του υπουργείου εργασίας. Χωρίς αυτά τα έγγραφα δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αρχική εκτίμηση για το αν εντάσσεστε η όχι στο πρόγραμμα αυτό.

[contact_form]

images


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!