ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Νέα υπηρεσία προς κατόχους η υπό σκέψη για ίδρυση ΚοινΣΕπ


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΑν έχετε ήδη μια ΚοινΣΕπ στα χέρια σας και δεν έχει αντικείμενο και αποφασίσατε να την κλείσετε η σκέφτεστε να ξεκινήσετε την δημιουργία μιας ΚοινΣΕπ με όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα υποστείτε είτε στην μια είτε στην άλλη περίπτωση προτού κάνετε το επόμενο βήμα ελάτε σε επαφή μαζί μας γιατί ίσως σας έχουμε την λύση.

Είναι γεγονός ότι δεκάδες ΚοινΣΕπ έχουν δημιουργηθεί χωρίς μελέτη βιωσιμότητάς και επιχειρηματικό σχέδιο που θα δίνει την εγγύηση άμεσης έναρξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας σε πραγματικές και όχι σε επιθυμητές συνθήκες.

ΑΛΛΟΙ μετά από καιρό έχοντας απογοητευθεί από την δυσκολία στην εξεύρεση δράσης αποφασίζουν να προχωρήσουν στην διαγραφή της ΚοινΣΕπ, από την άλλη πλευρά υπάρχουν πολλοί που έχουν μια καλή ιδέα που υπόσχεται δημιουργία θέσεων εργασίας άμεσα αλλά απογοητεύονται όταν μαθαίνουν ότι η δημιουργία μιας ΚοινΣΕπ είναι χρονοβόρα με αμφίβολα τελικά αποτελέσματα.

Μετά από αυτή την διαπίστωση και την εμπειρία 3 ετών στην κοινωνική οικονομία έχουμε να σας προτείνουμε μια λύση που θα βοηθήσει τόσο όσους θέλουν να απαλλαγούν από την Αδρανή ΚοινΣΕπ τους αλλά ταυτόχρονα θα δώσει λύση και σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια ΚοινΣΕπ αλλά διστάζουν από τον συνολικό χρόνο και την αβέβαιη κατάληξη.

Μην καθυστερείτε λοιπόν και ελάτε σε επαφή μαζί μας τώρα από την παρακάτω φόρμα για μια πληρέστερη ενημέρωση.

[contact_form]

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep