ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19/07/2013


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Στα πλαίσια εκτενούς ρεπορτάζ σε πανελλαδικό κανάλι σχετικά με την κοινωνική οικονομία και τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις που θα μαγνητοσκοπηθεί στις επόμενες ημέρες σας καλούμε το συντομότερο δυνατόν να μας αποστείλετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την λειτουργία της Κοιν.Σ.Επ σας και ότι άλλο εσείς νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει αυτόν τον θεσμό που όλοι μας υπηρετούμε.

Επίσης σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε κατά το φθινόπωρο την πρώτη πανελλαδική συνάντηση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές μας. Για αυτό σας καλούμε να μας εκθέσετε τις προτάσεις σας έτσι ώστε να γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις . Καλεσμένοι θα είναι αρμόδιοι του Υπουργείου Εργασίας Βουλευτές του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου , εκπρόσωποι των δήμων και των εμπλεκομένων δημοσίων φορέων καθώς και μέσα ενημέρωσης.