Ενημερωτικό Σημείωμα της πύλης KoinSEp.Org


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η Ενημερωτική Πύλη KoinSEp.Org υπηρετεί πιστά από τον Δεκέμβρη του 2012 την Κοινωνική Οικονομία παραμένοντας το μοναδικό σημείο έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης υποστηρίζοντας κάθε δράση συνέδριο η άλλη σχετική δραστηριότητα.

images

Έχει πραγματοποιήσει 3 Πανελλαδικές Συναντήσεις Κοινωνικών Επιχειρηματιών στις 25/08/2013 με έδρα την Αθήνα σε συνεργασία με την ΚοινΣΕπ Εκάτη, στις 07/04/2014 με έδρα το γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Σύνταγμα με την συνεργασία άλλων Κοινωνικών Επιχειρήσεων και στις 15-16/10/2014 στην Βόρεια Ελλάδα.

Θέτει τις υπηρεσίες ενημέρωσης της σε κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει γνωστή την δράση η την εκδήλωση του με την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει στο πέρασμα των ετών καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια και πλέον προβολών.

Η Ενημερωτική Πύλη σεβόμενη την ανεξαρτησία που την έχει καταστήσει σε αυτή την θέση αναγνώρισης από τους ενδιαφερομένους παρ’ όλες τις μικρές ή μεγάλες αντιθέσεις και απόψεις που υπάρχουν στον χώρο της κοινωνικής οικονομίας θα συνεργαστεί και θα προωθήσει δράσεις και ανακοινώσεις κάθε περιφερειακού μηχανισμού που θα αναλάβει την αρμοδιότητα να προσφέρει υπηρεσίες σε κάθε περιφέρεια.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας δείχνετε στο πέρασμα όλων αυτών των ετών και θα είμαστε πάντα εδώ να σας παρέχουμε την ενημέρωση και την υποστήριξη που χρειάζεστε τόσο κατά την δημιουργία όσο και κατά την λειτουργία της Κοινωνικής σας Επιχείρησης.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep