Επίσκεψη της ΚοινΣΕπ «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ» στο δημοτικό σχολείο Μελισσοκομείου


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ΚοινΣΕπ «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ», στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Μελισσοκομείου, έπειτα από πρόσκληση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, αναφέρει το δελτίο Τύπου, τα παιδιά ενημερώθηκαν για την αξία της ανακύκλωσης, γενικώς και ειδικώς, για την ανακύκλωση του τηγανελαίου, ενώ μετά την προβολή βίντεο έθεσαν ερωτήματα και πήραν απαντήσεις, αναφορικά με τον τρόπο περισυλλογής του τηγανόλαδου και την μετέπειτα αξιοποίησή του.

Η συνέχεια του εκπαιδευτικού προγράμματος περιλάμβανε παραδοσιακά κινητικά παιχνίδια στην αυλή του σχολείου, κατασκευές με χρώματα και ζωγραφική σε πέτρες και βάζα. Η «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ» ΚοινΣΕπ συγχαίρει την εκπαιδευτική κοινότητα για την περιβαλλοντική ευαισθησία της και δεσμεύεται να είναι κοντά στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς κάθε φορά που θα χρειασθεί. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεσή όλων.