Επίσκεψη της ΚοινΣΕπ «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ» στο δημοτικό σχολείο Μελισσοκομείου


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η ΚοινΣΕπ «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ», στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Μελισσοκομείου, έπειτα από πρόσκληση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, αναφέρει το δελτίο Τύπου, τα παιδιά ενημερώθηκαν για την αξία της ανακύκλωσης, γενικώς και ειδικώς, για την ανακύκλωση του τηγανελαίου, ενώ μετά την προβολή βίντεο έθεσαν ερωτήματα και πήραν απαντήσεις, αναφορικά με τον τρόπο περισυλλογής του τηγανόλαδου και την μετέπειτα αξιοποίησή του.

Η συνέχεια του εκπαιδευτικού προγράμματος περιλάμβανε παραδοσιακά κινητικά παιχνίδια στην αυλή του σχολείου, κατασκευές με χρώματα και ζωγραφική σε πέτρες και βάζα. Η «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ» ΚοινΣΕπ συγχαίρει την εκπαιδευτική κοινότητα για την περιβαλλοντική ευαισθησία της και δεσμεύεται να είναι κοντά στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς κάθε φορά που θα χρειασθεί. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεσή όλων.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep