Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


ΕΠΕΙΓΟΝ Καλούνται όλες οι ΚοινΣΕπ για άμεση ηλεκτρονική αποστολή έως την 31η Ιανουαρίου 2019 του απολογισμού 2017


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Με το παρακάτω μήνυμα Καλούνται όσες ΚοινΣΕπ δεν έχουν υποβάλει τον ετήσιο απολογισμό για την χρήση 2017 να το κάνουν ΑΜΕΣΑ εν όψη της ανακοίνωσης Χρηματοδοτικής Στήριξης και να κλείσουν κάθε εκκρεμότητα. Εάν θέλετε βοήθεια στην υποβολή στείλτε μας το μήνυμα σας από την φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου αυτού.

Ενόψει του προγραμματισμού δράσεων για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία παρακαλούμε για την άμεση ηλεκτρονική αποστολή έως την 15η Ιανουαρίου 2019 των οικονομικών καταστάσεων του φορέα σας για τη χρήση 2017.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να επισυναφτούν οι οικονομικές καταστάσεις που προβλέπονται από τον ν. 4430/2016, δηλαδή Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης (γίνεται δεκτό και το Έντυπο Ε3 –Κατάσταση Οικονομικών Στοιχείων από Επιχειρηματική Δραστηριότητα).

Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας για κατάθεση της Αίτησης Πιστοποιητικού Μέλους 2018 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας kalo.yeka.gr έως την 31η Ιανουαρίου 2019.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!