Εσπερίδα στην Τρίπολη για την κοινωνική οικονομία


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κοινωνικό Επιχειρείν Πελοποννήσου» (ΑΣΚΕΠ) διοργανώνει αυτή την Πέμπτη εσπερίδα στην Τρίπολη για την κοινωνική οικονομία και την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και διοργανώνεται στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για τη δημιουργία μιας αντιπροσωπευτικής, ευέλικτης, βιώσιμης σύμπραξης που θα σχεδιάσει την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Πελοπόννησο τα επόμενα χρόνια. Την κοινή αυτή προσπάθεια στηρίζουν οι μεγάλοι δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, διακρατικοί, συνδικαλιστικοί και άλλοι φορείς.

Στόχος είναι να γίνει η κοινωνία συμμέτοχος μιας πραγματικής, από τα κάτω προς τα πάνω, πρωτοβουλίας, με διαβούλευση και διαφάνεια. Θα δημιουργηθεί μια συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του θεσμού της κοινωνικής οικονομίας και των κοινωνικών επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ενίσχυση του τοπικού εισοδήματος.

Στην ημερίδα θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος ώστε ο σχεδιασμός του προγράμματος να συμπεριλάβει νέες καινοτόμες ιδέες και καλές πρακτικές.

http://www.eleftheriaonline.gr

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep