Διαθέσιμη η εφαρμογή του gov.gr για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Το application το οποίο όπως είχε επισημάνει και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ,κ. Κυριάκος Πιερρακάκης αναμενόταν πριν το τέλος του έτους, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να εκδίδουν ηλεκτρονικά έγγραφα και να κρατούν αρχείο με δηλώσεις, εξουσιοδοτήσεις και πιστοποιητικά που έχουν καταρτίσει με την βοήθεια του κινητού τους.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εφαρμογή της ελληνικής κυβέρνησης με στόχο να αποτελέσει έναν «ψηφιακό χαρτοφύλακα» με πολλαπλές λειτουργίες.

Μέσα από το app του gov.gr οι πολίτες μπορούν να ανταλλάσσουν ηλεκτρονικά έγγραφα μέσω των θυρίδων τους, καθώς επίσης και να ελέγχουν τη γνησιότητά τους μέσω των κωδικών QR που φέρουν.

Η εφαρμογή η οποία βασίζεται στο site του gov.gr, θα προσθέτει διαρκώς νέες δυνατότητες, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα με απλές, λειτουργικές, γρήγορες και ασφαλείς υπηρεσίες.

Κατά την είσοδο στην εφαρμογή οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν με τους κωδικούς του taxisnet ώστε να μπορέσουν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για Android κινητά χρησιμοποιείστε αυτό το σύνδεσμο ενώ για iOs κινητά αυτόν.