ΔΙΚΤΥΟ ΚοινΣΕπ

Ημερίδα για την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία Τετάρτη 13 Ιουνίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Με χαρά σας καλούμε στην ημερίδα που διοργανώνεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το British Council και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος της Τεχνικής Βοήθειας για την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσα από την Υπηρεσία Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (SRSS) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει θεματικές παρουσιάσεις, να συμμετάσχει σε πρακτικά εργαστήρια, καθώς και να ανταλλάξει απόψεις, να αναζητήσει συνέργειες και καινούργιες συνεργασίες.

Η πρόσβαση στην ημερίδα είναι δωρεάν. Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι θεματικές των πρακτικών εργαστηρίων θα ανακοινωθούν άμεσα.

Για όποια επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί με τη συνεργάτη μας Κατερίνα Γαλάνη στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Katerina.Galani@britishcouncil.gr


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Exit mobile version