Η Κοινωνική Οικονομία δεν φοβάται τις εκλογές …


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Καθώς ανήκει στον Κόσμο της και όχι στις Κυβερνήσεις που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.

Μετά την σχεδόν βέβαιη πιθανότητα προκήρυξης πρόωρων εκλογών στο επόμενο χρονικό διάστημα μια ανησυχία επικρατεί στον κόσμο της Κοινωνικής Οικονομίας για την τύχη που θα έχει η συνέχιση της εφαρμογής του νόμου 4430/16 όσο και για την πιθανή εμπλοκή της αναμενόμενης ανακοίνωσης των χρηματοδοτικών προγραμμάτων στήριξης όπως αυτά είχαν ανακοινωθεί στις αρχές του Νοέμβρη του προηγούμενου έτους.

Σε κάθε περίπτωση ένας νόμος ισχύει μέχρι να έρθει κάποιος άλλος αντίστοιχος νόμος να τον αντικαταστήσει που αν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο φυσικά και δεν είναι κάτι που θα γίνει στην επόμενη διετία αν γίνει αλλαγή του Κυβερνητικού σχήματος καθώς η προηγούμενη αλλαγή νόμου 4019/11 – 4430/16 έγινε σχεδόν 2 χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από την παρούσα Κυβέρνηση.

Τίποτα δεν αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη και αν προκηρυχθούν εκλογές το επόμενο διάστημα το παρόν σύστημα και το Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας θα συνεχίσει την Λειτουργία του όπως και έγινε και πριν από 4,5 χρόνια.

Η Κοινωνική Οικονομία θα συνεχίζει να είναι το Μέλλον της Ελλάδας και οι Άνθρωποι που στηρίζουν την πορεία τους πάνω της δεν θα βγουν χαμένοι σε κάθε περίπτωση.

Τώρα όσον αφορά τις αναμενόμενες χρηματοδοτήσεις η Υπουργός Εργασίας Κα Έφη Αχτσιόγλου κατόπιν ερωτήσεως μας ανέφερε τα παρακάτω …

Θα σας ενημερώσω πολύ σύντομα για το χρονοδιάγραμμα. Πράγματι υπάρχει καθυστέρηση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα διότι έπρεπε να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες.

… και ευελπιστούμε να δούμε το συντομότερο σχετικές ανακοινώσεις

Σε κάθε περίπτωση εμείς όπως κάνουμε τόσα χρόνια θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας δίνουμε κάθε σχετική ενημέρωση και βοήθεια και θα αναμένουμε τα μηνύματα σας μέσα από την φόρμα που θα βρείτε στην συνέχεια του κειμένου αυτού η την επίσκεψη σας στο γραφείο μας Ζήνωνος 7-9 στον 6ο όροφο κάθε μέρα 10:00 – 15:00 κατόπιν επαφής ότι είμαστε στον χώρο.