ΚοινΣΕπ 5εντε «Όνειρα Θερινής Νυκτός» Κινηματογραφικό φεστιβάλ στα Άνω Δολιανά


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


«Όνειρα Θερινής Νυκτός» Κινηματογραφικό φεστιβάλ στα Άνω Δολιανά
(αφιερωμένο στην Αρκαδία και σε Αρκάδες σκηνοθέτες)

Κινηματογραφικές προβολές στα Άνω Δολιανά! Το γραφικό χωριό του Πάρνωνα, όπου επιλέξαμε να ζήσουμε, να εργαστούμε, να δημιουργήσουμε και ονειρευόμαστε να δώσουμε ζωή.

Τα δυο τελευταία Σαββατοκύριακα του Ιουλίου θα μετατρέψουμε την αυλή του καφενείου μας, του «Ονειρολογίου» σε θερινό σινεμά. Καλούμε λοιπόν όλους σας να παρακολουθήσουμε κάτω από τον έναστρο ουρανό των Άνω Δολιανών, ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στην Αρκαδία από Αρκάδες δημιουργούς.

Οι προβολές θα είναι δωρεάν, ενώ, για να τιμήσουμε την παράδοση του «Ονειρολογίου», θα κερνάμε τσίπουρο και ποπκορν και χυμό για τα παιδιά.

Στις περισσότερες προβολές θα είναι παρόντες και οι σκηνοθέτες για να γνωριστούμε, να μιλήσουμε και, γιατί όχι, να ονειρευτούμε.

Τα «Όνειρα Θερινής Νυκτός» φιλοδοξούμε να γίνουν θεσμός και να αποτελούν το καλοκαιρινό ραντεβού των φίλων μας και φίλων των Άνω Δολιανών.

Το φεστιβάλ διοργανώνει η Κοιν. Σ. Επ. «5ΕΝΤΕ».

Η Κοιν.Σ.Επ. «5ENTE» καταγράφηκε τον Απρίλιο του 2016, παρότι η δραστηριότητά της ως άτυπη ομάδα είχε ξεκινήσει νωρίτερα. Η νομική μορφή της είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση.

Ιδρύθηκε από μια παρέα πέντε φίλων. Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η αγάπη μας για το χωριό Άνω Δολιανά, για την Αρκαδία, το όρος Πάρνωνα και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Εκεί ζουν μόνιμα από το 2001 δυο από τα ιδρυτικά μέλη, μετά την επιστροφή τους από την Αθήνα, όπου ζούσαν, σπούδαζαν και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Στόχευσαν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και τη στροφή σε άλλες αξίες, παρότι τα Άνω Δολιανά έχουν ερημώσει με λιγοστούς πλέον κατοίκους. Επιθυμία μας είναι να κάνουμε τον τόπο μας ελκυστικό προορισμό με θετικό κοινωνικό πρόσημο για τη τοπική κοινότητα.

Πρόγραμμα προβολών:

Σάββατο 21 Ιουλίου:
-«Πατρίδα είναι η παιδική ηλικία» («Et in Arcadia Ego») του Αλέξανδρου Παπαηλιού.
-«Ζωή στις ράγες» του Φίλιππου Κωνσταντόπουλου, που συμμετείχε στο Arcadia Screening.

Κυριακή 22 Ιουλίου:
-«Μία ζωή……… ποδήλατο» της Ευστρατίας Λιακόπουλου που συμμετείχε στο Arcadia Screening.
.-«Πέρασμα» του Φώτη Παπούλια, που συμμετείχε στο Arcadia Screening.

-«Με δύο χειρολαβές» της Κατερίνας Σιάμπου, που συμμετείχε στο Arcadia Screening.
-«Μαύρα σας μακαρούνια» των Γ. Μακρή, Ντ. Κιρκιλή, Γ. Παπαδοπούλου που συμμετείχε στο Arcadia Screening.

Σάββατο 28 Ιουλίου:
-«Είδαν τα μάτια μας γιορτές» του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου
-«Οι Φευγάτοι πάνε Αρκαδία» των Χρ. Γιατράκου και Αντ. Λεκόπουλου.

Ώρα έναρξης προβολών: 21:15
Πληροφορίες:
τηλ. 6972-582918
email: info@5ente.com
facebook: 5ente
Ονειρολόγιο Άνω Δολιανά
Γιώργος Βίκυ Ονειρολόγιο
site: www.5ente.com/oneira-therinis-nyktos