Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


ΚοινΣΕπ – Cosmedic υπηρεσίες ιατρικού τατουάζ θηλής μετά από καρκίνο μαστού.


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Άλλη μια ΚοινΣΕπ που μας εμπιστεύτηκε για την δημιουργία της

Μία μεγάλη προσπάθεια ξεκινά από σήμερα η Cosmedic, με στόχο κάθε γυναίκα που έζησε την περιπέτεια του καρκίνου του μαστού και βγήκε νικήτρια, να νιώσει και πάλι ολοκληρωμένη και ικανοποιημένη με την εμφάνισή της.

Το ιατρείο προσφέρει την υπηρεσία ιατρικού τατουάζ της θηλής και της θηλαίας άλω δωρεάν σε όλες τις γυναίκες που χρειάζεται  αποκατάσταση της θηλής με μικροχρωματισμό, μετά από καρκίνο μαστού.

H Cosmedic είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση  (ΚοινΣΕΠ) που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2018. Αντικείμενο της, είναι η τεχνική του μικροχρωματισμού, γνωστή και ως  ιατρικό τατουάζ θηλής.

Ιατρικό Τατουάζ – Cosmedic Tattoo

Το ιατρικό τατουάζ αποτελεί ένα πραγματικό στοίχημα για την ομάδα της Cosmedic, μιας και στόχος τους είναι να κάνουν τη μέθοδο ευρύτερα γνωστή στη χώρα μας.

Πρόκειται για επαναχρωματισμό της θηλής και της άλω, μετά από χειρουργείο μαστεκτομής και αποκατάστασης σε γυναίκες που αντιμετώπισαν τον καρκίνο του μαστού.

«Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή είναι πολύ σύντομος και τη διαδικασία θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε χωρίς πόνο. Το αποτέλεσμα κάνει τη γυναίκα που πραγματοποιεί τη εφαρμογή να νιώθει  και πάλι ολόκληρη και τις χαρίζει ξανά ένα χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο θέλουμε να είναι και η δικιά μας πληρωμή», είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός Νίκος Δημήτρουλας, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας στην παρουσίαση της Cosmedic στους δημοσιογράφους.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!