Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


ΚοινΣΕπ Joint Group – ομιλία με θέμα Η αναπηρία στην Ελλάδα του σήμερα


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η ομιλία με θέμα “Η αναπηρία στην Ελλάδα του σήμερα” θα γίνει από τον ψυχολόγο κ. Ανδρέα Κολίσογλου την Παρασκευή 9/3, στις 18.00 στα γραφεία της ΚοινΣΕπ Joint Group, Σταδίου 51.

Η εισήγηση θα έχει διάρκεια 45 περίπου λεπτά και θα ακολουθήσει συζήτηση με όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρία, καθώς και τι μπορούν να διεκδικήσουν.

Στην ομιλία θα παραστεί από το  τμήμα διερμηνείας του ΕΙΚ, η διερμηνέας χειλεανάγνωσης κα  Γκανούρη.

Επειδή, η ομιλία ενδιαφέρει αρκετό κόσμο, μπορούν να την παρακολουθήσουν έως 50 άτομα. Καλό θα ήταν λοιπόν, να κλείσετε θέση είτε τηλεφωνικά στο 2108847268 (κα Σόνια Μπαξεβάνη), είτε μέσω mail  στο info@arthritis.org.gr.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!