Κοινωνικη Οικονομια & Πρασινη Αναπτυξη


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Πρόσκληση σε Συνάντηση Γνωριμίας. Κοινωνική Οικονομία & Πράσινη Ανάπτυξη. Πέμπτη 5 Ιουνίου @ 16:00 – 19:00. Καφέ / Πολυχώρος MYRTILLO Σταθμός ΗΣΑΠ Ν. Ηράκλειο (προς Πειραιά)

Μια νέα Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, οι «Νέοι Ορίζοντες, Κοιν.Σ.Επ.» ιδρύθηκε! Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν: υπηρεσίες καθαρισμού χώρων και συντήρησης πρασίνου.

Μέλη της αποτελούν ωφελούμενοι προγράμματος τοπικής παρέμβασης για την απασχόληση, που στόχο έχει την επανένταξη στην αγορά εργασίας ατόμων που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό.

Στο πλαίσιο του προγράμματος. Σας προσκαλούμε σε workshop με θέμα την «Πράσινη Ανάπτυξη»

Στόχος του workshop είναι η νεοσυσταθείσα Κοιν.Σ.Επ. να κάνει γνωστή τη δράση της σε επιχειρήσεις και άλλους κοινωνικούς εταίρους που έχουν προσκληθεί.

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε για να γνωριστούμε, να διερευνήσουμε προοπτικές και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες συνεργασίας και να δώσουμε νόημα σε μια Κοινωνία Αλληλεγγύης.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep