Κοιν.Σ.Επ. και Κατ’Οικον Φροντιδα Συνταξιουχων προβληματα στην λειτουργια του θεσμου.

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Αγαπητοί συνάδελφοι των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, πολλοί από εσάς ίσως έχουν σκοπό να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Κατ’Οίκον Φροντίδα Συνταξιούχων. Ίσως να έχετε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα είτε κατά την διάρκεια της κατάθεσης της αίτησης η κατά την διάρκεια της εφαρμογής του προγράμματος.

Για άλλη μια φορά βλέποντας τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν η πύλη μας παίρνει την πρωτοβουλία μετά και από αρκετά μηνύματα δικά σας και σε αυτό και σας καλεί σε ένα κείμενο που έχει συνταχτεί για διαβούλευση στην διατύπωση του το οποίο και θα σταλεί στους αρμόδιους υπουργούς για ενημέρωση τους . Πατήστε εδώ και συμπληρώστε το κείμενο με τις παρατηρήσεις σας και τις ερωτήσεις σας.


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!