Μαθήματα business από τους πιο επιτυχημένους


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Mark Zuckerberg, Sean Parker, Pete Cashmore και άλλοι εκατομμυριούχοι μάνατζερ δίνουν τις καλύτερες συμβουλές επιτυχίας. Λένε πως από τα λάθη σου μαθαίνεις, αλλά είναι πολύ καλύτερο να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων. Ακούγοντας, μάλιστα, τις συμβουλές των επιτυχημένων -συμβουλές που είναι προϊόν δικών τους λαθών- παίρνεις την καλύτερη καθοδήγηση.

images

Sean Parker, ιδρυτής του Napster και πρώην πρόεδρος της Facebook

«Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις ως entrepreneur είναι το να μην κρατάς κρυφή την ιδέα σου και, αντίθετα, να την μοιράζεσαι και να πείθεις τους ανθρώπους πως δεν είσαι τρελός και πως μπορείς να την κάνεις πραγματικότητα».

Mark Zuckerberg, ιδρυτής του Facebook

«Να κινείσαι γρήγορα και να σπας τα καθιερωμένα. Δεν μπορείς να κινηθείς γρήγορα αν πηγαίνεις στα σίγουρα».

Andrew Mason, ιδρυτής του Groupon

«Φτιάχνεις ένα εργαλείο, όχι ένα έργο τέχνης. Μην αφήνεις το όραμα να σε τυφλώνει».

Sara Blakely, ιδρύτρια της Spanx

«Να κυνηγάς το άγνωστο. Ειδικά στην αρχή, αυτό που δεν ξέρεις μπορεί στη συνέχεια να γίνει το ισχυρότερό σου όπλο. Και αν τα καταφέρεις, τότε σίγουρα όσα φτιάχνεις θα είναι διαφορετικά και ανώτερα από όλων των άλλων».

Pete Cashmore, ιδρυτής του Mashable

«Για να δημιουργήσεις και να δοκιμάσεις πράγματα χρειάζεσαι χώρο. Θα χάσεις πολύ χρόνο αν ακούς τη γνώμη του καθενός και αφήνεις τους άλλους να σου λένε τι να κάνεις. Αυτό προκαλεί πολύ στρες. Θα πρέπει να έχεις ισχυρές άμυνες αν θες να είσαι δημιουργικός».

Ben Silbermann, ιδρυτής του Pinterest

«Πάρε συμβουλές, αλλά μέχρι ένα σημείο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που θα σε συμβουλεύσουν έχουν ως παράδειγμα τον εαυτό τους και το τι θα έκαναν οι ίδιοι στη θέση σου. Μην υπεραναλύεις τα πάντα. Απλώς φτιάξε πράγματα και δες αν δουλεύουν».

Gurbaksh Chahal, ιδρυτής του RadiumOne

«Οι άνθρωποι κρίνουν συνεχώς με στερεότυπα. Αλλά αν εσύ ο ίδιος ξεχάσεις την ηλικία σου, το φύλο σου, το χρώμα σου, και επικεντρωθείς στη δουλειά σου, θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, η δουλειά σου θα είναι εξαιρετική και οι άνθρωποι δεν θα δώσουν σημασία σε τίποτα άλλο».

Πηγή: fortunegreece.com