Οι μικροπιστώσεις ως εργαλείο ανάπτυξης της οικονομίας και …


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ εκδήλωση “Οι μικροπιστώσεις ως εργαλείο ανάπτυξης της οικονομίας και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαίου στις 19:00 στο Found.ation.

H AFI εισάγει τις μικροπιστώσεις (microfinance) στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν οι δράσεις της νέας αυτής οργάνωσης, οι δυνατότητες εναλλακτικής χρηματοδότησης για τα πρώτα βήματα των Start-ups, τα κριτήρια επιλεξιμότητας, η διαδικασία χρηματοδότησης, καθώς και μερικά παραδείγματα επιχειρηματιών που πέτυχαν χάρη σε αυτό το νέο εργαλείο χρηματοδότησης.

Ομιλήτρια: Μαρίσα Αντωνοπούλου (ACCA), Action Finance Initiative, Microcredit Development Officer

Η Μαρίσα Αντωνοπούλου, γεννημένη στη Νότια Αφρική, έχει σπουδάσει Φιλοσοφία και Οικονομικά στο University of Bristol και πριν την AFI εργάστηκε για 5 χρόνια στην PwC. Έχει εμπειρία σε business planning, sales projections, auditng and accounting.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep