Οι πρώτες 17 μόνιμες θέσεις εργασίας Κοινωνικά Αποκλεισμένων είναι γεγονός


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΈξη μήνες μετά το Christmas Star την πρώτη Φιλανθρωπική Εκδήλωση 38 Ιδρυμάτων Πρόνοιας και μετά την ουσιαστική βοήθεια της Deloitte την οποία και ευχαριστούμε, οι πρώτες 17 μόνιμες θέσεις Κοινωνικά Αποκλεισμένων Ατόμων είναι γεγονός. Τα σχέδια υλοποίησης του φορέα ομπρέλα των Ιδρυμάτων Πρόνοιας προχωρούν παρά τις αντιξοότητες, τις εναντιώσεις, τις διαφορές και τα εμπόδια.

Έτσι, 16 πλανόδιοι λαχειοπώλες επανήλθαν στην ενεργή ζωή και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Το σχέδιο συνεχίζεται στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με ΜΚΟ και Ιδρύματα Πρόνοιας, συλλόγους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ελπίζουμε να καλύψουμε το στόχο όσο πιο γρήγορα μπορούμε και φυσικά αφού περάσει η κρίση. Τέλος, 1 θέση εργασίας σε νεοιδρυθείσα εταιρία για την προσέλκυση Χρονίως Πασχόντων Ασφαλισμένων από τη Δυτική Ευρώπη, ώστε να περάσουν το δύσκολο χειμώνα τους σε τρία μέρη στην αρχή πιλοτικά (Χαλκιδική, Αθήνα, Ρόδο) και ελπίζουμε αργότερα σε όλη την Ελλάδα.

Και όλο αυτό υλοποιείται με τη συμβολή των εταιριών που ενσωματώνουν τους κοινωνικά αποκλεισμένους στα επιχειρησιακά τους σχέδια (θα έχουμε σύντομα δημοσιότητα για το θέμα) και πολύ κόπο και αγώνα.

Ευχαριστούμε όσους μας βοηθούν, αλλά κυρίως όσους μας βάζουν εμπόδια στην υλοποίηση του σχεδίου, γιατί αυτοί οι τελευταίοι είναι πιο χρήσιμοι στην επίτευξη των σχεδίων του φορέα ομπρέλα των Ιδρυμάτων Πρόνοιας που ελπίζουμε να δώσει ανακούφιση σε χιλιάδες οικογένειες κοινωνικά αποκλεισμένων, και πόρους αυτοχρηματοδότησης στα Ιδρύματα Πρόνοιας της Χώρας πέραν των συμβατικών και κρατικών επιχορηγήσεων.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep