Ορισμος χωρου 1ης Πανελλαδικης Συναντησης 25/8/2013


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 560 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Είμαστε την ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε τον χώρο στον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές μας στην 1η Πανελλαδική συγκέντρωση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων. 

Διαλέξαμε αυτόν χώρο σε ένα κλασικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας μόνο 300 μέτρα μακριά από τον Σταθμό Μοναστηρακίου όπου εξυπηρετεί πρόσβαση από Αεροδρόμιο, Σιδηροδρομικό Σταθμό ΟΣΕ, Λιμάνι Πειραιά, έτσι ώστε όποιο μέσο μεταφοράς διαλέξετε να μπορέσετε να έρθετε άνετα.

Η διεύθυνση είναι Καραϊσκάκη 28 και βρίσκεται ένα τετράγωνο απέναντι από την πλατεία Μοναστηρακίου. (δείτε χάρτη στο τέλος της σελίδας)

Η ώρα έναρξης καθορίστηκε η 10:00 πμ .

Αν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία μην διστάσετε να καλέσετε η να στείλετε μήνυμα.

Θα σας περιμένουμε όλους και όσοι δεν έχετε ήδη δηλώσει την συμμετοχή σας μπορείτε να το κάνετε ακόμα και τώρα απλά στέλνοντας ένα απαντητικό μήνυμα σε αυτό το mail με το όνομα της ΚοινΣΕπ σας και τον αριθμό των μελλών σας που θα έρθουν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συμμετοχή των ΚοινΣΕπ Εκάτη, Συμπαράσταση στην Δυτική Αθήνα και ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη