ΔΙΚΤΥΟ ΚοινΣΕπ

Παρουσίαση Κοιν.Σ.Επ. «Παιδογνωσία»

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ψυχοκοινωνική Μέριμνα Παιδιού & Οικογένειας (ΨΥ.ΜΕ.Π.ΟΙ.) ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) «Παιδογνωσία» είναι μια εταιρία με στόχο την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού-προνοιακού χαρακτήρα. Μέσα από τη δράση της εξυπηρετείται το συλλογικό συμφέρον, ενώ οι υπηρεσίες που προσφέρει προάγουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Η Κοιν.Σ.Επ. «Παιδογνωσία», δημιουργήθηκε από μια διεπιστημονική ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων ειδικών ψυχικής υγείας. Έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών, εφήβων και των οικογενειών τους, τόσο μέσα από την κατάλληλη πλαισίωση της οικογένειας, όσο και με την άμεση ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών ή/και εφήβων. Προσεγγίζουμε την οικογένεια και το παιδί τόσο με δράσεις πρόληψης, όσο και μέσω θεραπευτικών παρεμβάσεων σε παρόντα προβλήματα.

Το άτομο που απευθύνεται στο κέντρο μας αντιμετωπίζεται με σεβασμό, ως ολότητα και όχι ως επιμέρους σύμπτωμα, ώστε με τη δική μας στήριξη να δημιουργήσει λύσεις και να είναι πιο λειτουργικό στην καθημερινότητά του.

Απευθυνόμαστε σε:

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

Η Κοιν.Σ.Επ. «Παιδογνωσία» έχει ως στόχο της, μέσα από τη σύνθεση διαφορετικών θεραπευτικών προσεγγίσεων την παροχή των εξής υπηρεσιών:

Θέματα για τα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε στο κέντρο μας:

Οφέλη για τον εξυπηρετούμενο:

Επιστημονικοί Συνεργάτες:

Για περισσότερες πληροφορίες:


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Exit mobile version