Πείτε μας τα Προβλήματα με τα Νέα ΕΣΠΑ που έχετε αντιμετωπίσει


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΕδώ και λίγες ημέρες έχουν βγει προς ενημέρωση τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που περιλαμβάνουν και για πρώτη φορά τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

Συνέχεια λαμβάνουμε πολλά μηνύματα που μας αναφέρουν διάφορες διαπιστώσεις και προβλήματα που υπάρχουν όσον αφορά την εφαρμογή τους στις ΚοινΣΕπ.

Για αυτό σας καλούμε να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις και τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει όσον το δυνατόν πιο τεκμηριωμένα έτσι ώστε να προωθηθούν στους αρμοδίους για απαντήσεις και πιθανές λύσεις.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep